Bumblebee Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Dla wszystkich Pszczelarek ,Pszczelarzy i Niepszczelących serdeczne życzenia na Nowy 2016 rok. Oby wszystkie rodziny Wam wiosnę witały, rójki do uli wracały, matki się unasienniały, miód się lal strumieniami, a Varroa destructor na sam dźwięk Waszego głosu uciekał z uli. ...no i oby nas było coraz wiecej. Cytuj
baru Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku .Szadź była to i spadź będzie Cytuj
mariopalmeral Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku. Szelestu w kieszeni i słońca promieni. Oraz aby rok cały pszczoły umilały. Miodu nanosiły i trochę żądliły. Szczęśliwego nowego roku 2016 roku. 1 Cytuj
irkor Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Ja również tego co mariopalmeral Cytuj
Bohtyn Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku .Szadź była to i spadź będzie Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku. Szelestu w kieszeni i słońca promieni. Oraz aby rok cały pszczoły umilały. Miodu nanosiły i trochę żądliły. Szczęśliwego nowego roku 2016 roku. Oby to się spełniło !!! - Czego Wszystkim z serca i ja życzę. Cytuj
PiotrekF Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Pozwolę sobie ...... do wszystkich już 'życzonych .... by Wam się spełniły i .... i sobie też też tego 'zażyczę' : abyśmy się nie starzeli .... nadaremnie .... PF Cytuj
MAZI Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 A ja życzę wszystkim zdrowia zarówno osobistego jaki i pszczółek, reszta to pochodna. Cytuj
radek40 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.Chociaż trochę mroźno się zaczyna u mnie teraz -14 trochę mnie to niepokoi, brak śniegu .Pozdrawiam wszystkich Cytuj
sok_mir Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 A ja życzę wszystkim zdrowia zarówno osobistego jaki i pszczółek, reszta to pochodna. I ja Wam i sobie tego samego zycze w Nowym Roku 2016 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 Przyjemności w dotyku, słodkości w przełyku. Szelestu w kieszeni i słońca promieni. Oraz aby rok cały pszczoły umilały. Miodu nanosiły i trochę żądliły. Szczęśliwego nowego roku 2016 roku. Dołączam się i ja do tych życzeń bo są bardzo trafnie sformułowane. I oby był ten rok 2016 lepszy od poprzedniego. Pozdrawiam Tadek Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi