Turqs Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 42 minuty temu, piotrpodhale napisał: Najwyraźniej znaleźli tylko przycisk od łupienia do bólu ciężko pracujących.? niestety tak. Ja wyciągnę rękę po te pieniądze aby chociaż część odzyskać z tego co musze oddać do US 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 3 godziny temu, Turqs napisał: niestety tak. Ja wyciągnę rękę po te pieniądze aby chociaż część odzyskać z tego co musze oddać do US Oczywiście , każdy zrobi jak uważa bo jest to jakaś rekompensata finansowa , która i tak nie pokrywa dewaluacji pieniądza w związku z inflacją i drożyznaą i wynikłą z wiadomych przyczyn o których wszyscy wiedzą doskonale z mediow i nie jest jakaś łaska dla pszczelarzy , za którą można się sprzedać . Wiadomo o co chodzi ? Cytuj
Turqs Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 4 minuty temu, Tadek11 napisał: Oczywiście , każdy zrobi jak uważa bo jest to jakaś rekompensata finansowa , która i tak nie pokrywa dewaluacji pieniądza w związku z inflacją i drożyznaą i wynikłą z wiadomych przyczyn o których wszyscy wiedzą doskonale z mediow i nie jest jakaś łaska dla pszczelarzy , za którą można się sprzedać . Wiadomo o co chodzi ? W tym roku za te pieniądze kupiłem ramki u lokalnego producenta. Przynajmniej to mogłem zrobić. W 2023 postaram się zrobić podobnie. Jak wychodzą z budżetu to niech trafią do polskiego biznesu 2 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 22 minuty temu, Turqs napisał: W tym roku za te pieniądze kupiłem ramki u lokalnego producenta. Przynajmniej to mogłem zrobić. W 2023 postaram się zrobić podobnie. Jak wychodzą z budżetu to niech trafią do polskiego biznesu No i to jest zrozumiała motywacja ? Bez zobowiązań chyba ? ? Cytuj
kubek33 Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 7 godzin temu, piotrpodhale napisał: Najwyraźniej znaleźli tylko przycisk od łupienia do bólu ciężko pracujących.? Do Twojej wiadomości - ten przycisk akurat istniał zawsze ....pamiętasz kto z niego korzystał przed tą władzą czy mam przypomnieć....a będzie litania do ..... Cytuj
daro Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 W dniu 22.02.2022 o 10:37, Turqs napisał: PZP zawnioskowało o podniesienie kwoty dopłaty do przezimowanej rodziny. Z 20zł na 40 zł. Wykończą nas tym socjalizmem z każdej strony... To nie socjalizm . Najpierw psuje się rynek wpuszczając co popadnie, bez sprawdzania w jakich warunkach ten miód jest pozyskiwany ,stawiając nam wymagania ( które kosztują ) i brak jest opłacalności . Te 40 to grosze . Ja sam zrezygnuję z połowy bo kij to nie interes . 2 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 30 Grudnia 2022 Opublikowano 30 Grudnia 2022 (edytowane) 2 godziny temu, kubek33 napisał: Do Twojej wiadomości - ten przycisk akurat istniał zawsze ....pamiętasz kto z niego korzystał przed tą władzą czy mam przypomnieć....a będzie litania do ..... Bardzo proszę ? uwielbiam czytać usprawiedliwienia nieudaczników pełowcami. To mnie śmieszy niezmiennie i bardzo. Edytowane 30 Grudnia 2022 przez daro polityka Cytuj
kubek33 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 W dniu 30.12.2022 o 19:43, piotrpodhale napisał: Bardzo proszę ? uwielbiam czytać usprawiedliwienia nieudaczników pełowcami. To mnie śmieszy niezmiennie i bardzo. W Twoim przypadku żadna litania nie jest w stanie zmienić stanu umysłu ..... Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 3 godziny temu, kubek33 napisał: W Twoim przypadku żadna litania nie jest w stanie zmienić stanu umysłu ..... No cóż masz rację jestem element wywrotowy, ale przynajmniej nikt mnie i mojego stanu umysłu nie kupił za parę złotych. Cytuj
Turqs Opublikowano 15 Lutego 2023 Opublikowano 15 Lutego 2023 Przyklepali dopłaty w kwocie 50 zł do pnia https://pzp.biz.pl/2023/02/14/stawka-do-przezimowanych-rodzin-pszczelich-i-pula-srodkow-na-ten-cel-zostaly-zwiekszone/ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi