Brzytwiarz Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Z milom checiom kupil bym pare Marek un od tego kolegi( Danielu popraw proszę literówki , bo oczy bolą Robi Robson )https://www.tvp.info/43823960/zwloki-przy-pasiece-wyjatkowo-agresywne-pszczoly Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Kraśnik kojarzy mi się w zasadzie wyłącznie z moim sympatycznym Kolegą Piotrem Różyńskim .Aktualnie Prezesem Wojewódzkim PZP w Lublinie .Piotr znany jest miedzy innymi ze swoich matek kaukaskich .Mam nadzieję , że to nie On wyselekcjonował tak praktyczne i inteligentne pszczoły Cytuj
radek40 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Potępiam wszelkie przejawy łakomienia się na cudzą własność , ale nie bądźmy aż tak mściwi. 1 Cytuj
Tikcop Opublikowano 8 Sierpnia 2019 Opublikowano 8 Sierpnia 2019 żaden problem, internetowa mądrość głosi, że F2 od hodowcy to już nie to, a F3 i następne to istne wcielenie zła oczywiście to bzdura a swoją drogą lepiej mieć tabliczkę ostrzegawczą i wykupione cichaczem OC ale go szybko znaleźli a i śledztwo umorzyli Cytuj
Słowian Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 On napisał gwarą . Taaaa chyba Jaworznicką Z milom checiom kupil bym pare Marek un od tego kolegi ( Danielu popraw proszę literówki , bo oczy bolą Robi Robson ) https://www.tvp.info/43823960/zwloki-przy-pasiece-wyjatkowo-agresywne-pszczoly Daniel ale wtedy skafander spawalniczy niewyjęty, a o odebraniu nawłoci to mógłbyś zapomnieć bo miałbyś tyko czarną chmurę przed oczami, ale na rabusiów widać działa (ciągnie swój do swego, nigdy nie miałem ale wszyscy twierdzą że kaukazy sa mistrzami w rabunkach u innych susza a u kaukaza zawsze coś jest ) Tylko musiałbyś grabarza na etacie zatrudnić 1 Cytuj
daro Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 ale wszyscy twierdzą że kaukazy sa mistrzami Ja twierdzę że ,,włoszki,, Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 wszyscy twierdzą że kaukazy sa mistrzami To by się zgadzało . Kraśnik i kaukazy od dawna idą w parze Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Rasa czy linia jest bez znaczenia.Tego roku trafił się sklenar g10 wyjątkowo wredny,zabiłem i poddałem Krainkę Melissa Dawno temu kupiłem troisecka to były najzłośliwsze pszczoły jakie miałem-brak słów.PK 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi