hurriway Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Czołem Braci Powoli przymierzam się do zrobienia praski do węzy. Takie pytanie, czym przykleić silikonowe formy do alu? Wiem ze alu nie pomalujesz :D Już bez żartu to na pewno podkład epoksy musi być położony żeby klej w ogóle trzymał. Ale dalej, czym te form przykleić? Też na silikonie? Robił ktoś? Edytowane 4 Grudnia 2020 przez hurriway Cytuj
Beeman Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Kolego silikonu niczym nie przykleisz. Silikon trzeba wylac bezposrednio na matryce. Aby dobrze chwycilo ja zrobilem to z takiej blachy 9.5mm. Aluminium checker plate niestety nie wiem jak to nazywacie w polsce. Edytowane 4 Grudnia 2020 przez Beeman Cytuj
gajowy Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 6 minut temu, Beeman napisał: Aluminium checker plate niestety nie wiem jak to nazywacie w polsce. Blacha ryflowana (aluminiowa) 1 Cytuj
Krzyżak Opublikowano 4 Grudnia 2020 Opublikowano 4 Grudnia 2020 45 minut temu, hurriway napisał: Takie pytanie, czym przykleić silikonowe formy do alu? Silikonem. Cytuj
Krzyżak Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Kleiłem 10 lat temu, trzyma do dziś. Cytuj
hurriway Opublikowano 5 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2020 Jak na razie dzięki. A tak się zastanawiam bo doczytałem przypadkiem o walcach z ukrainy, ze to około 1500zł. Ma ktoś namiar na te firmy? Bo polskie centy to zabijają. Cytuj
daro Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 https://www.uley.in/ua/product-category/valci-2/ Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 18 hours ago, hurriway said: Czołem Braci Powoli przymierzam się do zrobienia praski do węzy. Takie pytanie, czym przykleić silikonowe formy do alu? Wiem ze alu nie pomalujesz :D Już bez żartu to na pewno podkład epoksy musi być położony żeby klej w ogóle trzymał. Ale dalej, czym te form przykleić? Też na silikonie? Robił ktoś? opisane co i jak. Cytuj
mirek. Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 mam zamiar w przyszłości te na radiatorach zrobić Cytuj
gajowy Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 praska do dadanta pojawiła się na olx za 600PLN Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) 53 minutes ago, gajowy said: praska do dadanta pojawiła się na olx za 600PLN a daj namiar bo chcę uwierzyć że śnię. za 600 to nie może być dobre czyli dalej tyle niewarte. Bankowo szukają frajera. czy to jest o tym mowa https://www.olx.pl/oferta/prasa-do-wezy-weza-pszczela-pszczoly-wosk-CID757-IDHYp8T.html#4622394f9d ?? Edytowane 5 Stycznia 2021 przez Brzytwiarz Cytuj
gajowy Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 (edytowane) Tak, to. Samoróbka, wiec by wiedzieć co warta- trzeba chyba obejrzeć osobiście Edytowane 6 Stycznia 2021 przez gajowy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi