Tadek11 Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 Godzinę temu, Xpand napisał: michałkarKarczyński i AndrzejParkiewicz znów reklamujecie ten sam sklep. Do tego dajcie sobie rady na forum, a przecież mieszkacie w jednym domu. Może lepiej pogadać w cztery oczy, a właściwie dwoje. Proszę o zaprzestanie tworzenia nowych kont i prób reklamowania tego samego sklepu na okrągło. Jeżeli zależy Wam na reklamie to inaczej się to robi. Tego typu "reklama" nie przejdzie. Jednego trzeba usunąć jeżeli to ta sama osoba , dostał ostrzeżenie więc przy następnej próbie spamowania "wypad" , mówiąc kolokwialnie ? Cytuj
daro Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 24 minuty temu, michal79 napisał: Chociaż od znajomych słyszałem że to tylko grzana sztucznie histeria, myśmy od zarania naród wybitnie tolerancyjny, nic się nie zmieniło. Święte słowa , święte słowa . Ja słyszałem od obcokrajowców . Największym szokiem nie zamykanie domu na 25 zamków z alarmem i szok w Warszawie ( ! ) brak burek na ulicach . ?? Dwa identyczne , raz jeden ,raz drugi na górze, jak nazwać aby debil ( jak ja np. ) zrozumiał o co chodzi ? 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 9 Lutego 2021 Opublikowano 9 Lutego 2021 2 godziny temu, michal79 napisał: Może mają ciche dni... Albo nie chcą być widziani razem, podobno teraz prześladowania strasznie w Polsce wzrosły. (Chociaż od znajomych słyszałem że to tylko grzana sztucznie histeria, myśmy od zarania naród wybitnie tolerancyjny, nic się nie zmieniło. Chłopaki, śmiało.) Może i mają ciche dni , jeden toleruje tylko drugiego i komunikują się przez komórkę lub media . , ale jak mieszkają w jednym domu to jak to jest że nie chcą być razem widziani ? , czy to jest dom publiczny ? ? 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi