Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, Xpand napisał:

michałkarKarczyński i AndrzejParkiewicz znów reklamujecie ten sam sklep. Do tego dajcie sobie rady na forum, a przecież mieszkacie w jednym domu. Może lepiej pogadać w cztery oczy, a właściwie dwoje. Proszę o zaprzestanie tworzenia nowych kont i prób reklamowania tego samego sklepu na okrągło. Jeżeli zależy Wam na reklamie to inaczej się to robi. Tego typu "reklama" nie przejdzie.

Jednego trzeba usunąć jeżeli to ta sama osoba , dostał ostrzeżenie więc przy następnej próbie spamowania  "wypad"  , mówiąc kolokwialnie ?

Opublikowano
24 minuty temu, michal79 napisał:

Chociaż od znajomych słyszałem że to tylko grzana sztucznie histeria, myśmy od zarania naród wybitnie tolerancyjny, nic się nie zmieniło.

Święte słowa , święte słowa . Ja słyszałem od obcokrajowców . Największym szokiem nie zamykanie domu na 25 zamków z alarmem  i szok w Warszawie ( ! ) brak burek na ulicach . ??

Dwa identyczne , raz jeden ,raz drugi na górze, jak nazwać aby debil ( jak ja np. ) zrozumiał o co chodzi ?

• Lubię 1
Opublikowano
2 godziny temu, michal79 napisał:

Może mają ciche dni... Albo nie chcą być widziani razem, podobno teraz prześladowania strasznie w Polsce wzrosły. 

(Chociaż od znajomych słyszałem że to tylko grzana sztucznie histeria, myśmy od zarania naród wybitnie tolerancyjny, nic się nie zmieniło. Chłopaki, śmiało.) 

Może i mają  ciche dni ,  jeden toleruje tylko  drugiego i komunikują się przez komórkę lub media . , ale jak mieszkają w jednym domu to jak to jest że nie chcą być razem widziani ?  , czy to jest dom publiczny ? 

?

• Haha 2