cicho-ciemny Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Witam. Czy w wielkopolsce są pasieki które handluje pszczołami rasy środkowoerupejskiej?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal79 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 Znam tylko w Polsce Centralnej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manio Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 6 godzin temu, michal79 napisał: Znam tylko w Polsce Centralnej. a które to się kwalifikują ? augustowskie nie ? forum "wolnych" chwilowo padło ? Bo nie mogę od paru dni popatrzyć , bo czytać od dawna nie było czego . Jakiś chwilowy kryzys ? skrytoczytacz manio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzich123 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 MANIO -tam chyba plajta , albo i ja mam blokadę , brak wglądu . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal79 Posted May 19, 2021 Share Posted May 19, 2021 (edited) Asta z Kocierzowych w pierwszej kolejności. Augustowska to słyszałem mało sympatyczne stworzenie, do tego nie podpada chyba na badaniach genetycznych. Jest jeszcze Kampinoska z Parzniewa? Wiem tyle samo, forum wolnych pszczół padło... Idea zapewne weszła w nowy etap, bardziej skryty Edited May 19, 2021 by michal79 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts