zmr Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 Jakie polecacie książki popularnonaukowe? Takie z wiedzy ogólnej, dla osoby dorosłej. Nie typowo naukowe, bardziej ciekawe, dla poszerzenia horyzontów, fajnie napisane Quote
michal79 Posted July 19, 2022 Posted July 19, 2022 (edited) Witaj na forum. Moim zdaniem "Zapomniana rewolucja" autorstwa Lucio Russo Jedna z ciekawszych książek, która pomaga każdego dnia przejść przez portale informacyjne, społecznościowe i wypowiedzi na forach. Edited July 19, 2022 by michal79 Quote
gajowy Posted July 20, 2022 Posted July 20, 2022 Kurde ,nie można poprostu uczciwie zapłacić za reklamę? 1 Quote
Krzychu Posted July 20, 2022 Posted July 20, 2022 Wydaje mi się, że użytkownik zmr i talmer mają ze sobą dużo wspólnego Quote
PiotrekF Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 ??? MBC - Malarstwo Białego Człowieka MBC - Malarstwo Biało Czerwone Frank Lloyd Wright Historia saskiej Kępy ......... ...tak na szybko .... autorem W. Ł. .... ....jak najbardziej popularnonaukowe ??? PF Quote
Tadek11 Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 W dniu 19.07.2022 o 12:39, zmr napisał: Jakie polecacie książki popularnonaukowe? Takie z wiedzy ogólnej, dla osoby dorosłej. Nie typowo naukowe, bardziej ciekawe, dla poszerzenia horyzontów, fajnie napisane Reklama na forum jest niezgodna z regulaminem forum i nie podajemy namiarów marketingowych handlowych na forum. Tytuły można ? Quote
manio Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 W dniu 20.07.2022 o 08:02, gajowy napisał: Kurde ,nie można poprostu uczciwie zapłacić za reklamę? tu nie chodzi o reklamę , tylko o otwieranie linku żeby był wysoko w wyszukiwarkach . Na mnie to działa dokładnie odwrotnie. Podobnie jak promocje w sklepie - nigdy nie kupuję nic w promocji przekorny manio 2 Quote
Tadek11 Posted August 26, 2022 Posted August 26, 2022 18 minut temu, manio napisał: tu nie chodzi o reklamę , tylko o otwieranie linku żeby był wysoko w wyszukiwarkach . Na mnie to działa dokładnie odwrotnie. Podobnie jak promocje w sklepie - nigdy nie kupuję nic w promocji przekorny manio Prawdopodobnie masz rację , że chodzi tu raczej o tak zwane "pozycjonowanie stron internetowych" ? Quote
Recommended Posts