Kosut Posted January 17 Posted January 17 (edited) Ktoś się wybiera? Zapomniałem wpisać w temacie: 1- 4 lutego 2024 Edited January 17 by Kosut Quote
Tadek11 Posted January 18 Posted January 18 21 godzin temu, Kosut napisał(a): Ktoś się wybiera? Zapomniałem wpisać w temacie: 1- 4 lutego 2024 A Ty Andrzej 😁 do Mińska na konferencje pszczelarska się wybierasz ? Quote
Robi_Robson Posted January 22 Posted January 22 Z chęcią bym się wybrał , ale mam konflikt terminów. Już zebrałem ekipę i opłaciłem noclegi 2-4 II w Elblągu . Quote
michal79 Posted January 22 Posted January 22 Niestety nie dam rady przyjechać na Elbląskie święto darta. Mam już inne plany. 1 Quote
Robi_Robson Posted January 23 Posted January 23 W dniu 22.01.2024 o 15:53, michal79 napisał(a): Niestety nie dam rady przyjechać na Elbląskie święto darta. Mam już inne plany. Żałuj 😁 Quote
MAQ Posted January 23 Posted January 23 W Pszczelej Woli miejsca skończyły się pod koniec grudnia, jest opcja po prostu pojechać i wejść na konferencję? Quote
michal79 Posted January 23 Posted January 23 1 godzinę temu, MAQ napisał(a): W Pszczelej Woli miejsca skończyły się pod koniec grudnia, jest opcja po prostu pojechać i wejść na konferencję? Jest. Przynajmniej rok temu była. 1 Quote
Turqs Posted January 30 Posted January 30 W dniu 17.01.2024 o 15:54, Kosut napisał(a): Ktoś się wybiera? Zapomniałem wpisać w temacie: 1- 4 lutego 2024 Ja się wybieram od 2 lutego Quote
Recommended Posts