Robi_Robson Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Czas ruszyć . . .Poproszę w tym temacie o nominowanie kandydatów na Pszczelarza Roku 2015 . Myślę , że na zgłaszanie kandydatów/kandydatek damy tydzień czasu .Czyli do niedzieli 20XII włącznie .Następnie zrobimy głosowanie .Ze swojej strony nominuję pierwszego kandydata , który w moim odczuciu był od początku istnienia tego forum najbardziej aktywny .Który był najbardziej pomocny dla młodych stażem pszczelarzy ( i nie tylko ) .Który zazwyczaj najszybciej pomagał kiedy ktoś pomocy potrzebował.Moja kandydatura , to Tadek11
krzysiek1614 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja również nominuje kandydata, jest to Robi_Robson.
dudi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Piotr Ciebie tez nie może zabraknąć w nominacjach. Pozwolisz że Cie zgłoszę
Ondrej Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Moje propozycje jeśli mogę zaproponować większą grupę to:piotrpodhale, boddan, Bohtyn, MAZI, Paweł, daro, dudi, sok_mir, Ślężańskie Miody, Bożena, daron6, joasia, MikołajWitwicki, PiotrekF, Slav.Z tych najbardziej aktywnych to chyba już wszyscy, jeśli kogoś z najakwytwniejszych na forum pominąłem to przepraszam. Reszta aktywnych z tego co widze już dodana Robi nie napisałeć ile jedna osoba może zgłosić kandydatów więc starałem się zgłosić wszystkich najbardziej aktywnych żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony. 1
Paweł Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Moje propozycje jeśli mogę zaproponować większą grupę to: piotrpodhale, boddan, Bohtyn, MAZI, Paweł, daro, dudi, sok_mir, Ślężańskie Miody, Bożena, daron6, joasia, MikołajWitwicki, PiotrekF, Slav. Z tych najbardziej aktywnych to chyba już wszyscy, jeśli kogoś z najakwytwniejszych na forum pominąłem to przepraszam. Reszta aktywnych z tego co widze już dodana Robi nie napisałeć ile jedna osoba może zgłosić kandydatów więc starałem się zgłosić wszystkich najbardziej aktywnych żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony. Dziękuję za dołączenie mnie do grupy, ale ja to dopiero "adept pszczelarstwa jestem" - dopiero pierwszy sezon za mną. Ja tu się dużo uczę i do takiej rangi nie mogę pretendować. Jestem tu często, gdyż jestem współtwórcą tego forum i opieka nad nim sprawia mi ogromną frajdę. Używajcie go, piszcie, dyskutujcie, a to będzie dla mnie największym wyróżnieniem i nagrodą. 1
piotrpodhale Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Piotr Ciebie tez nie może zabraknąć w nominacjach. Pozwolisz że Cie zgłoszę Dziękuję za zgłoszenie do tego zaszczytnego grona. :rolleyes: W ramach trwającej kampanii wyborczej przedstawiam swoją osobę w czasie miodobrania kilka lat temu. 1
daron6 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzięki Ondrej, ale myślę, że nawet nominacji na Adepta roku nie powinienem przyjąć, co dopiero pszczelarza. Na pewno będę głosował. Moimi faworytami są Tadek11, bohtyn, boddan i Joasia
daron6 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dziękuję za zgłoszenie do tego zaszczytnego grona. :rolleyes: W ramach trwającej kampanii wyborczej przedstawiam swoją osobę w czasie miodobrania kilka lat temu. https://www.youtube.com/watch?v=j1xDKrR4pkY Piotrze a który ty tam jesteś? Bo nie poznałem w tym turbanie Fajna wirówka ręczna, i niedroga
sok_mir Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dzieki Ondrej za nominacje, ale ja mam pszczoly dopiero 3ci sezon i za cienki jestem w uszach na taka nominacje . Moje nominacje to przede wszystkim Tadek 11, piotrpodhale i daro oraz Bohtyn , boddan oraz joasia ktora dolaczyla do nas nieco pozniej , aczkolwiek na temat pszczol ( i nie tylko ) pisze bardzo konkretnie i rzeczowo. To tyle.
sok_mir Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dziękuję za zgłoszenie do tego zaszczytnego grona. :rolleyes: W ramach trwającej kampanii wyborczej przedstawiam swoją osobę w czasie miodobrania kilka lat temu. https://www.youtube.com/watch?v=j1xDKrR4pkY Piotrek co dajesz do podkurzacza bo niezly masz dymek i jaka masz rase pszczol bo bardzo spokojne jak na taka demolke
joasia Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Moim faworytem jest Tadeusz. Bardzo rzeczowy i niekonfliktowy, co przy sprawowanej przez niego funkcji jest bezcenne.
piotrpodhale Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 I ja jeszcze zgłaszam Asię,bo jest naprawdę ok.
MAZI Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Moje propozycje jeśli mogę zaproponować większą grupę to: piotrpodhale, boddan, Bohtyn, MAZI, Paweł, daro, dudi, sok_mir, Ślężańskie Miody, Bożena, daron6, joasia, MikołajWitwicki, PiotrekF, Slav. Z tych najbardziej aktywnych to chyba już wszyscy, jeśli kogoś z najakwytwniejszych na forum pominąłem to przepraszam. Reszta aktywnych z tego co widze już dodana Robi nie napisałeć ile jedna osoba może zgłosić kandydatów więc starałem się zgłosić wszystkich najbardziej aktywnych żeby nikt nie poczuł się pokrzywdzony. Dziękuję za zgłoszenie, ale proszę mnie nie brać pod uwagę. Na tytuł pszczelarza zasłużę za parę lat, a co dopiero na pszczelarza roku :-) Pozwolicie, że ja swoich kandydatów nie zgłoszę, bo mógłbym kogoś pominąć, a tego nie chcę. Oczywiście w głosowaniu udział wezmę.
Ślężańskie Miody Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja też dziękuję za nominację, ale powalczę za rok Tych co chciałem nominować to już widzę są, ale mój głos leci do osoby która stworzyła to forum.
Ondrej Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 ... Jestem tu często, gdyż jestem współtwórcą tego forum i opieka nad nim sprawia mi ogromną frajdę ... Właśnie dlatego postanowiłem Cię zgłosić. Jeśli nie chcesz brać teraz udziału, nie ma sprawy, niech to zgłoszenie będzie jako wyróżnienie, (nagroda pocieszenia), bo gdyby nie Twoja praca nad forum to gdzie my byśmy się spotkali, a tak tylu pozytywnie zakręconych ludzi może się spotkać
PiotrekF Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Pozwólcie .... , że pozwolę sobie .... Każdy z Was w głosowaniu będzie posiadał tylko jeden głos ..... zatem gdy zgłoszę kilku kandydatów (by nikt nie poczuł się pominięty w ....) to i tak będę musiał jednak wielu pominąć .... głosując .... taka 'karma' ....mój kandydat , widzę , już zgłoszony , mogę zatem 'pozwolić sobie' raz jeszcze podpowiadając : Pszczelarz Roku 2015 to osobowość Tego Forum , wcale nie musi mieć długoletniego stażu w chodzeniu koło pszczół .... to Ktoś ,kto wniósł 'wkład' w TO forum , kto ...... z resztą co ja Wam będę tu ...... wszak doskonale Wiecie .... Pozdrawiam PiotrF
Paweł Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Dodałem ankietę Każdy może oddać 1 (jeden) głos. Co do ilości tytułów jeszcze porozmawiamy..
joasia Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja jeśli mogę to proszę o usunięcie mojej osoby. Jestem tu zbyt krótko a poza tym jest tu kilka osób które bardziej zasługują na ten tytuł
PiotrekF Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ja jeśli mogę to proszę o usunięcie mojej osoby. Jestem tu zbyt krótko a poza tym jest tu kilka osób które bardziej zasługują na ten tytuł .... Aaaaaa parytet ????? .... TU też jest .... obowiązkowo ...... PF
Bożena Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Widzę, że niechcący też znalazłam się na zacnej liście, dziękuję. Moi faworyci już tu są a dodam, że są to osoby, które poznałam na ,,tamtym "forum. Pozdrawiam wszystkich na tym forum i każdemu życzę wygranej
Robi_Robson Opublikowano 13 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale to szybko poszło . . .Myślałem , że z tydzień potrwa zbieranie się , a tu już mamy głosowanie Bardzo mnie to cieszy , bo pokazuje , że jednak regularnie się tutaj spotykamy .Mam nadzieję , że nasze grono będzie się stale powiększać i że atmosfera nie zepsuje się tak jak na A.i M.
dudi Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Eeeee a kampania gdzie? Jakaś debata te sprawy? No co Wy? Telewizji nie ogladacie? 1
Paweł Opublikowano 13 Grudnia 2015 Opublikowano 13 Grudnia 2015 Ale to szybko poszło . . . Myślałem , że z tydzień potrwa zbieranie się , a tu już mamy głosowanie Bardzo mnie to cieszy , bo pokazuje , że jednak regularnie się tutaj spotykamy . Mam nadzieję , że nasze grono będzie się stale powiększać i że atmosfera nie zepsuje się tak jak na A.i M. Mnie też to cieszy "Zespół zgrany - trąbka, pompka i organy :)" Drodzy Państwo - TAK TRZYMAĆ
Rekomendowane odpowiedzi