Ślężańskie Miody Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie wiem jak wy pomagacie, ale Robertowi to chyba należą się brawa. Super Robert! Będę licytował http://aukcje.wosp.org.pl/listing?sellerId=4619424 1 Cytuj
Słowian Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Robert jak ta Młoda nieunasienniona matka pszczela będzie taka jak na pierwszym zdjęciu to ja zaczynam licytacje ) Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Przepraszam kolegów,ale matula będzie moja!!! Cytuj
Gość Imker Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 ja widzę że ona wiekowo to do mnie idealnie pasuje... tak że proszę mi się tutaj nie napalać Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Dla Ciebie Arturku to stosowniejsza będzie ta aukcja http://aukcje.wosp.org.pl/pszczelarskie-korepetycje-asystent-pszczelarza-i2666769 Ewentualnie jak starsi pozwolą na jesień,ta matka jako już unasienniona :rolleyes: 1 Cytuj
Gość Imker Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 za daleko na te korepetycje więc jednak wezmę tą pszczółkę a reszcie żeby nie było smutno kupię po kaczce od Roberta Cytuj
MAZI Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Nie spinajcie się, bo 2 miejsce w licytacji dostaje buziaka od Roberta. W ramach motywacji do wygrania. Cytuj
Słowian Opublikowano 6 Stycznia 2016 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Szkoda że mam konto na alledrogo zablokowane bo bym Was pobił na głowę w tej licytacji zresztą i tak byłem pierwszy Cytuj
Tadek11 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 No Robert gratulacje za inicjatywę , jak by co to też wystartuję w aukcji. Pozdrawiam Tadek Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zapraszamy do udziału w licytacjach Ja walczę z Panią Lidką o matkę pszczelą u Roberta, ale podejrzewam że pod tą postacią, kryje się jakaś mroczna postać pszczelarska 1 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Zapraszamy do udziału w licytacjach Ja walczę z Panią Lidką o matkę pszczelą u Roberta, ale podejrzewam że pod tą postacią, kryje się jakaś mroczna postać pszczelarska Ciekawe kto to ??? ta mroczna postać :rolleyes: Cytuj
MAZI Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Ciekawe kto to ??? ta mroczna postać :rolleyes: Pewnie Sabat. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Pewnie Sabat. Jego nie stać na tak wartościowe matki :rolleyes: 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 No to do boju .Kto da więcej ?Mateczka - dziewica już w tej chwili osiągnęła cenę wyższą niż unasiennione matki np u Leszka Polbarta .A coś mi nos mówi , że to jeszcze nie koniec licytacji Dorzucam dla zachęty "wysyłkę GRATIS" gdyby ktoś bardzo nie chciał odbierać jej osobiście Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 17 Stycznia 2016 Opublikowano 17 Stycznia 2016 He he... jest już nawet osoba chętna na apiterapię Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 18 Stycznia 2016 Opublikowano 18 Stycznia 2016 He he... jest już nawet osoba chętna na apiterapię Tak jest . Apiterapię licytuje nasz Kolega z Kwidzyna (qq) . Specjalista od wyrobu węzy . Nie zdradzam tajemnicy , bo jego nick , to inicjał i nazwisko i tak ogólnie znane w naszym środowisku Dajecie czadu . Zostało 24 godziny do końca aukcji . 15 obserwujących . Prawie 5500 wejść w aukcję z mateczką . Takich statystyk nie miałem od samego początku przygody z aukcjami charytatywnymi WOŚP . Czy ostatnie słowo zostało już wypowiedziane ? Czy ktoś jeszcze ma ochotę podbić ofertę tajemniczej postaci kryjącej się pod nickiem lidka371 ? To zapraszam . Czas ucieka . 147,50zł. po raz pierwszy 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 172,50 zł. po raz pierwszy Kto da więcej ? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 172,50 zł. po raz drugi Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 19 Stycznia 2016 Opublikowano 19 Stycznia 2016 172,50 zł. po raz trzeci Mateczka sprzedana Dziękuję przede wszystkim tajemniczej postaci licytującej pod nickiem lidka371 ( naszemu Forumowiczowi ) za tak mocne akordy zagrane w Orkiestrze .Mateczka będzie jak ta lala .Natalka na pewno się przyłoży i stworzy dla Kolegi prześliczną królewnę Dziękuję za wspólne granie wszystkim licytującym .Robert Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi