Ślężańskie Miody Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nie wiem jak wy pomagacie, ale Robertowi to chyba należą się brawa. Super Robert! Będę licytował http://aukcje.wosp.org.pl/listing?sellerId=4619424 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słowian Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Robert jak ta Młoda nieunasienniona matka pszczela będzie taka jak na pierwszym zdjęciu to ja zaczynam licytacje ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paweł Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 wchodze ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Przepraszam kolegów,ale matula będzie moja!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Imker Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 ja widzę że ona wiekowo to do mnie idealnie pasuje... tak że proszę mi się tutaj nie napalać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Dla Ciebie Arturku to stosowniejsza będzie ta aukcja http://aukcje.wosp.org.pl/pszczelarskie-korepetycje-asystent-pszczelarza-i2666769 Ewentualnie jak starsi pozwolą na jesień,ta matka jako już unasienniona :rolleyes: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Imker Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 za daleko na te korepetycje więc jednak wezmę tą pszczółkę a reszcie żeby nie było smutno kupię po kaczce od Roberta Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAZI Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Nie spinajcie się, bo 2 miejsce w licytacji dostaje buziaka od Roberta. W ramach motywacji do wygrania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Słowian Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Szkoda że mam konto na alledrogo zablokowane bo bym Was pobił na głowę w tej licytacji zresztą i tak byłem pierwszy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 No Robert gratulacje za inicjatywę , jak by co to też wystartuję w aukcji. Pozdrawiam Tadek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ślężańskie Miody Posted January 7, 2016 Author Share Posted January 7, 2016 Zapraszamy do udziału w licytacjach Ja walczę z Panią Lidką o matkę pszczelą u Roberta, ale podejrzewam że pod tą postacią, kryje się jakaś mroczna postać pszczelarska 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Zapraszamy do udziału w licytacjach Ja walczę z Panią Lidką o matkę pszczelą u Roberta, ale podejrzewam że pod tą postacią, kryje się jakaś mroczna postać pszczelarska Ciekawe kto to ??? ta mroczna postać :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAZI Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Ciekawe kto to ??? ta mroczna postać :rolleyes: Pewnie Sabat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 Pewnie Sabat. Jego nie stać na tak wartościowe matki :rolleyes: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted January 7, 2016 Share Posted January 7, 2016 No to do boju .Kto da więcej ?Mateczka - dziewica już w tej chwili osiągnęła cenę wyższą niż unasiennione matki np u Leszka Polbarta .A coś mi nos mówi , że to jeszcze nie koniec licytacji Dorzucam dla zachęty "wysyłkę GRATIS" gdyby ktoś bardzo nie chciał odbierać jej osobiście Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted January 17, 2016 Share Posted January 17, 2016 He he... jest już nawet osoba chętna na apiterapię Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted January 18, 2016 Share Posted January 18, 2016 He he... jest już nawet osoba chętna na apiterapię Tak jest . Apiterapię licytuje nasz Kolega z Kwidzyna (qq) . Specjalista od wyrobu węzy . Nie zdradzam tajemnicy , bo jego nick , to inicjał i nazwisko i tak ogólnie znane w naszym środowisku Dajecie czadu . Zostało 24 godziny do końca aukcji . 15 obserwujących . Prawie 5500 wejść w aukcję z mateczką . Takich statystyk nie miałem od samego początku przygody z aukcjami charytatywnymi WOŚP . Czy ostatnie słowo zostało już wypowiedziane ? Czy ktoś jeszcze ma ochotę podbić ofertę tajemniczej postaci kryjącej się pod nickiem lidka371 ? To zapraszam . Czas ucieka . 147,50zł. po raz pierwszy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 147,50zł. po raz drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 172,50 zł. po raz pierwszy Kto da więcej ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 172,50 zł. po raz drugi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted January 19, 2016 Share Posted January 19, 2016 172,50 zł. po raz trzeci Mateczka sprzedana Dziękuję przede wszystkim tajemniczej postaci licytującej pod nickiem lidka371 ( naszemu Forumowiczowi ) za tak mocne akordy zagrane w Orkiestrze .Mateczka będzie jak ta lala .Natalka na pewno się przyłoży i stworzy dla Kolegi prześliczną królewnę Dziękuję za wspólne granie wszystkim licytującym .Robert Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts