Paweł Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Witam Zamierzam powoli uzupelniac pasieke o nowe ule - czy ktos wie cos na temat tego producenta? http://allegro.pl/ul-ule-drewniany-warszawski-poszerzany-i-zwykly-i6031708597.html A moze inne propozycje... Chcialbym ule warszawskie zwykle z nadstawkami, najchetniej pomalowane. Cytuj
netto Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Nie kojarze producenta ale ule wyglądają dośc ładnie. Cytuj
daro Opublikowano 2 Maja 2016 Opublikowano 2 Maja 2016 Znam (?) ten brat to nie zakonnik. Handlują z Ukrainą miodarki i sprzęt pszczelarski. Dyrda i koło mnie stolarz robi http://olx.pl/oferta/ule-i-wyroby-z-drewna-na-zamowienie-CID619-ID3PLSj.html . Za ile to jest pytanie. Cytuj
Mamuśka Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Bardzo duży wybór uli jest tutaj( Ja rozumiem że to Pani praca chętnie za parę groszy umieścimy tu Państwa reklamę jednak następne reklamy będą usuwane wraz z kontem proszę więc to rozważyć) . Polecam serdecznie! w sklepie jest dostępnych wiele produktów pszczelarskich wysokiej jakości. Ja tam ciągle coś kupuje, np. dozowniki, miodarki, ubrania itp. Cytuj
kubek33 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Bardzo duży wybór uli jest tutaj - piiiiip.. . Polecam serdecznie! w sklepie jest dostępnych wiele produktów pszczelarskich wysokiej jakości. Ja tam ciągle coś kupuje, np. dozowniki, miodarki, ubrania itp. No Anna dałaś ognia z tą propozycją. Ta firma to największy producent sprzętu pszczelarskiego i jednocześnie największy beneficjent tego co dała Unia pszczelarzom - ceny skoczyły o dotację tak że żaden pszczelarz nic nie zyskał. W sklepie może jest i wszystko ale ceny są kosmiczne wg zasady płacisz nie za to ile kosztowało wyprodukowanie tylko no przecież unia ci dopłaci. Biznes jest bardzo dobry ale tylko dla tej firmy. 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 4 Lipca 2016 Autor Opublikowano 4 Lipca 2016 Cos zmasowany atak na nasze forum z linkami do tej strony. Jakoś nie fachowo - powiedzialbym wprost - spamersko sie reklamują. Cytuj
daron6 Opublikowano 4 Lipca 2016 Opublikowano 4 Lipca 2016 Ta Pani pisze że ciągle tam coś kupuje np. miodarki, albo ma pasiekę idącą w tysiące uli, albo ciągle się psują, co nie świadczy dobrze o jakości oferowanych tam produktów . Słaba raklama Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi