Paweł Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Witam Zamierzam powoli uzupelniac pasieke o nowe ule - czy ktos wie cos na temat tego producenta? http://allegro.pl/ul-ule-drewniany-warszawski-poszerzany-i-zwykly-i6031708597.html A moze inne propozycje... Chcialbym ule warszawskie zwykle z nadstawkami, najchetniej pomalowane. Quote
netto Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nie kojarze producenta ale ule wyglądają dośc ładnie. Quote
daro Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Znam (?) ten brat to nie zakonnik. Handlują z Ukrainą miodarki i sprzęt pszczelarski. Dyrda i koło mnie stolarz robi http://olx.pl/oferta/ule-i-wyroby-z-drewna-na-zamowienie-CID619-ID3PLSj.html . Za ile to jest pytanie. Quote
Mamuśka Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Bardzo duży wybór uli jest tutaj( Ja rozumiem że to Pani praca chętnie za parę groszy umieścimy tu Państwa reklamę jednak następne reklamy będą usuwane wraz z kontem proszę więc to rozważyć) . Polecam serdecznie! w sklepie jest dostępnych wiele produktów pszczelarskich wysokiej jakości. Ja tam ciągle coś kupuje, np. dozowniki, miodarki, ubrania itp. Quote
kubek33 Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Bardzo duży wybór uli jest tutaj - piiiiip.. . Polecam serdecznie! w sklepie jest dostępnych wiele produktów pszczelarskich wysokiej jakości. Ja tam ciągle coś kupuje, np. dozowniki, miodarki, ubrania itp. No Anna dałaś ognia z tą propozycją. Ta firma to największy producent sprzętu pszczelarskiego i jednocześnie największy beneficjent tego co dała Unia pszczelarzom - ceny skoczyły o dotację tak że żaden pszczelarz nic nie zyskał. W sklepie może jest i wszystko ale ceny są kosmiczne wg zasady płacisz nie za to ile kosztowało wyprodukowanie tylko no przecież unia ci dopłaci. Biznes jest bardzo dobry ale tylko dla tej firmy. 1 Quote
Paweł Posted July 4, 2016 Author Posted July 4, 2016 Cos zmasowany atak na nasze forum z linkami do tej strony. Jakoś nie fachowo - powiedzialbym wprost - spamersko sie reklamują. Quote
daron6 Posted July 4, 2016 Posted July 4, 2016 Ta Pani pisze że ciągle tam coś kupuje np. miodarki, albo ma pasiekę idącą w tysiące uli, albo ciągle się psują, co nie świadczy dobrze o jakości oferowanych tam produktów . Słaba raklama Quote
Recommended Posts