Jump to content
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Recommended Posts

• 2 months later...
Posted

Bardzo duży wybór uli jest tutaj( Ja rozumiem że to Pani praca chętnie za parę groszy umieścimy tu Państwa reklamę jednak następne reklamy będą usuwane wraz z kontem proszę więc to rozważyć) . Polecam serdecznie! w sklepie jest dostępnych wiele produktów pszczelarskich wysokiej jakości. Ja tam ciągle coś kupuje, np. dozowniki, miodarki, ubrania itp.

Posted

Bardzo duży wybór uli jest tutaj - piiiiip.. . Polecam serdecznie! w sklepie jest dostępnych wiele produktów pszczelarskich wysokiej jakości. Ja tam ciągle coś kupuje, np. dozowniki, miodarki, ubrania itp.

No Anna dałaś ognia z tą propozycją. Ta firma to największy producent sprzętu pszczelarskiego i jednocześnie największy beneficjent tego co dała Unia pszczelarzom - ceny skoczyły o dotację tak że żaden pszczelarz nic nie zyskał. W sklepie może jest i wszystko ale ceny są kosmiczne wg zasady płacisz nie za to ile kosztowało wyprodukowanie tylko no przecież unia ci dopłaci. Biznes jest bardzo dobry ale tylko dla tej firmy.

• Like 1
Posted

Cos zmasowany atak na nasze forum z linkami do tej strony. Jakoś nie fachowo - powiedzialbym wprost - spamersko sie reklamują.

Posted

:) Ta Pani pisze że ciągle tam coś kupuje np. miodarki, albo ma pasiekę idącą w tysiące uli, albo ciągle się psują, co nie świadczy dobrze o jakości oferowanych tam produktów :).

Słaba raklama