Tadek11 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Ks. Tomasz---tosz Ty Boga się nie boisz , takie ceny . zdzich123 mój nieżyjący już nauczyciel pszczelarstwa jak ktoś mu mówił z klientów i że ma drogi miód : - Ile kosztuje kilogram dobrej wędliny dobrej szynki ? kilogram szynki zjesz na raz , a kilogram miodu nie dasz rady !!! Coś w tym jest z prawdy , ale oczywiście każdy ma swój miód i wie po ile może sprzedać , ale cena moim zdaniem nie powinna być niższa jak kilogram wędliny dobrej szynki . Pozdrawiam Tadek 1 Cytuj
MAZI Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 To jest efekt naszej ciężkiej pracy, fakt, że z pasji, ale jednak, pracy niosącej trud i wyrzeczenia. Również nie małe koszty. Jak kocham pszczoły i o nie dbam to ten słoik miodu ma swoją wartość. I nie może być oddany za bezcen. Lepiej dać komuś słoik miodu w prezencie niż sprzedać za połowę wartości. 3 Cytuj
zdzich123 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Tadek11-ja tak napisałem celowo wobec ks, Tomasza .Wiadomo to jest nasz trud . 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi