kubek33 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Ponieważ mam darmowy druk etykietek (muszę kupić papier) postanowiłem zrobić sobie parę własnych wzorów etykiet. Mam prośbę - może ktoś ma opracowane własne i zechciałby użyczyć wzoru - w zamian ja użyczę swych pomysłów. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 A nie lepiej zamówić własny indywidualny , niepowtarzalny projekt ?Płacisz za projekt tylko raz a później tylko powielasz .Też noszę się z takim zamiarem , ale na razie wszędzie ceny druku są ponad 100% wyższe od typowych etykiet.Kolega z naszego forum (nie pisze - tylko czyta) obiecał dać namiary na firmę co zrobi projekt i wykonanie w bardzo przyjaznej cenie , ale ... wciąż czekam na te namiary Cytuj
kubek33 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kolega zrobił swój własny projekt, wydrukował - wyszło po 20 gr. za etykietę - moje wychodzą po 5-6 gr więc różnica w cenie kolosalna. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Kolega zrobił swój własny projekt, wydrukował - wyszło po 20 gr. za etykietę - moje wychodzą po 5-6 gr więc różnica w cenie kolosalna. Projekt zrobisz za 20-50zł. w zależności od grafika . Później klepiesz też po 5-6 groszy jak masz taką możliwość . . . Sam bym zrobił prosty projekt graficzny jpg , ale drukarnie chcą projekty w corel-u . A ja nawet nie wiem z czym to się je Cytuj
kubek33 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 A ja wiem z czym to się je choć tak jak pisze daro plastyk potrzebny .... ale od czego są koleżanki Cytuj
daro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Robiła 4pliszka ale remont sklepu robi już ponad rok. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 U Marleny było taniej jak u konkurencji , ale też wychodziło 100% drożej jak kupić gotowce .Albo inaczej ... cena była podobna tylko zamiast 100szt. gotowców było 50szt. z własnego projektu . (+ koszt projektu)Tyle , że jak wspomniałeś od 2 lat (chyba od stycznia 2015) jakoś nie bardzo można coś w tym sklepie kupić . Cytuj
daro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Ale gotowiec niczym się nie wyróżnia . Co niektóre wyglądają z daleka jak by g . słoik pomazał. Ktoś by mógł robić ale trzeba mieć talent . Cytuj
kubek33 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 Chłopaki gdzie wy te "zakupy" robicie? - w ciapackiej dzielnicy Podlasia..... Moje Koleżanki takich problemów nie robią Cytuj
daro Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 te "zakupy" robicie Te ,,zakupy ,, to w sex shopach . Na koleżanki żona nie pozwala. Cytuj
Michał Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Odkopuję temat. Ma ktoś może firmę godną polecenia, która zaprojektuje etykiety pod zamówienie? W ty sezonie chciałbym już zrezygnować z "sklepowych" i jednak mieć dobre z własnym logo. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 15 minut temu, Michał napisał: Ma ktoś może firmę godną polecenia, która zaprojektuje etykiety pod zamówienie? W ty sezonie chciałbym już zrezygnować z "sklepowych" i jednak mieć dobre z własnym logo. Mi zrobił projekt pod moje sugestie Robert Mikołajczyk . Za projekt z moimi zdjęciami na początku zapłaciłem, a późniejsze modyfikacje , poprawki są już bez opłat . Cena nie jest najniższa , ale do zaakceptowania . Niestety wydruki możliwe są tylko w kształcie prostokątu . Jak ktoś chce inne kształty to trzeba szukać kogoś z innymi maszynami . Mogę na pw podesłać przykładowe projekty które mi przysyłał . Oczywiście bez zgody na kopiowanie Cytuj
Beeman Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 (edytowane) Robert Jaki jest koszt wydrukowania np. 1000szt? Papier czy plastik? Edytowane 1 Lutego 2021 przez Beeman Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Rozmaicie . Jest dużo składowych . Różny papier , różne techniki druku , format. Koszt projektu , wysyłki . Przy różnej wielkości zamówień różnie się to rozkłada . Zasadniczo etykiety są drukowane na arkuszach a4 . Jak dobrze pamiętam , to jeden zestaw (25 arkuszy a4) wychodził bez kosztów wysyłki i projektu ok. 30zł. Trzeba konkretnie pytać producenta, bo koszty materiałów też są zmienne . Ja po słabym 2020r. mam jeszcze spory zapas etykiet . 1 Cytuj
baru Opublikowano 1 Lutego 2021 Opublikowano 1 Lutego 2021 Na FC co jakiś czas ktoś się przypominał że zrobi projekt i wydrukuje ,poszukaj w grupach. Pszczelarstwo amatorskie i Pszczelarstwo to moje hobby. 1 Cytuj
baru Opublikowano 2 Lutego 2021 Opublikowano 2 Lutego 2021 A w Pszczelarstwie jest obszerny artykuł ,co ma być na etykiecie . Jeszce nie przeczytałem całego ale widzę że ,solidnie podeszli do tematu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi