Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Organizuje wycieczki na wschód , tam można przeszczepić od słonia wątrobę.

Słowian - rycerze nie naparzali się dla samego naparzania i mieli Honor i Kulturę.

Już delikatniej nie mogę - nie  bluzgaj bo wstyd i Tobie i mi. Można to samo napisać inaczej.

Opublikowano

Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam od razu ul sobie odbierzesz zrobiłem już daszek do tego twojego zakichanego 12-sto ramkowca :D

Ps. Kosuta też zapraszam :D

Ty dałeś adres, a każdy wpada kiedy chce :-P

Opublikowano

No na odwiedziny pewnie wpadajcie ja na prawde otwarty i gościnny chłop jestem :) , z checia cię poznam MAZI aż tak daleko do mnie nie masz może się platasz czasem między krk a katowicami to do mnie macie rzut beretem tylko nie autostradą płatna tylko droga 94 przez Olkusz a to już 3-4 km ode mnie i do tego za darmoche :D 

LUDZISKA WPADAJTA :D !!!!!!! :D

• Lubię 1
Gość PawelKS3
Opublikowano

Ty dałeś adres, a każdy wpada kiedy chce :-P

Z tym wpadaniem to chyba odwrotnie ;)

• Lubię 1
Opublikowano

A niech każdy wpada im nas Polaków więcej tym lepiej :D w kupie siła no i jak ktoś nienawidzi PiS może ich przy okazji puścić z torbami :)

Opublikowano

Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam 

Łukasz nie boisz się tak na publicznym o tej trawie ? 

Opublikowano

Teraz będą legalizować trawę więc spoko :) a spodziewał sie ktoś że PiS posunie sie do czegoś takiego :D ja bym ich ostatnich obstawiał do takich posunięć :D