daro Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Organizuje wycieczki na wschód , tam można przeszczepić od słonia wątrobę. Słowian - rycerze nie naparzali się dla samego naparzania i mieli Honor i Kulturę. Już delikatniej nie mogę - nie bluzgaj bo wstyd i Tobie i mi. Można to samo napisać inaczej. Cytuj
Nacek Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Daro ale taką wątrobe musiał bym taczką wozsć, bo kto by ją uniusł. Cytuj
zdzich123 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Konsut -matki to się unasieni na miejscu ,więcej trutni to zawsze pewniejsze . Cytuj
MAZI Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam od razu ul sobie odbierzesz zrobiłem już daszek do tego twojego zakichanego 12-sto ramkowca Ps. Kosuta też zapraszam Ty dałeś adres, a każdy wpada kiedy chce :-P Cytuj
Słowian Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 No na odwiedziny pewnie wpadajcie ja na prawde otwarty i gościnny chłop jestem , z checia cię poznam MAZI aż tak daleko do mnie nie masz może się platasz czasem między krk a katowicami to do mnie macie rzut beretem tylko nie autostradą płatna tylko droga 94 przez Olkusz a to już 3-4 km ode mnie i do tego za darmoche LUDZISKA WPADAJTA !!!!!!! 1 Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 7 Lutego 2017 Opublikowano 7 Lutego 2017 Ty dałeś adres, a każdy wpada kiedy chce :-P Z tym wpadaniem to chyba odwrotnie 1 Cytuj
Słowian Opublikowano 7 Lutego 2017 Autor Opublikowano 7 Lutego 2017 A niech każdy wpada im nas Polaków więcej tym lepiej w kupie siła no i jak ktoś nienawidzi PiS może ich przy okazji puścić z torbami Cytuj
netto Opublikowano 8 Lutego 2017 Opublikowano 8 Lutego 2017 Nie ma problema może być w maju już mi trawka w ogrodzie powinna ładnie podrosnąć zapraszam Łukasz nie boisz się tak na publicznym o tej trawie ? Cytuj
Słowian Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Opublikowano 8 Lutego 2017 Teraz będą legalizować trawę więc spoko a spodziewał sie ktoś że PiS posunie sie do czegoś takiego ja bym ich ostatnich obstawiał do takich posunięć Cytuj
daro Opublikowano 9 Lutego 2017 Opublikowano 9 Lutego 2017 Do celów leczniczych . Pewnie nie chciałbyś palić w tym celu. Ja osobiście czym innym się leczę. Cytuj
Kosut Opublikowano 10 Lutego 2017 Opublikowano 10 Lutego 2017 Łukasz wybiorę się na pewno. Pozdrawiam Andrzej, chociaż ja trochę mało pisowy jestem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi