Ślężańskie Miody Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Witojcie bracia i siostry pszczelarze, Postanowiłem pochwalić się przed Wami moim nowym projektem, nad którym pracuję od paru mięsięcy. Zakończyłem już przygotowania i projekt, zbiórka, rusza w Czwartek wieczorem. W skrócie o co chodzi i po co mi to. Ten projekt ma 3 cele. 1. Wydanie książeczki edukacyjnej dla dzieci z łamigłówkami i zagadkami dla dzieci w tematyce pszczelarskiej Tak to będzie wyglądać Typowe zagadki dla dzieci i ich rodziców. 20 kolorowych grafik, które już się robią. 2. Chcę zakupić maskotkę edukacyjną dla dzieci, której będę używał podczas zajęć z dziećmi. To tylko głowa ale będę miał całą maskotkę i kolorze bardziej pszczelim No i 3 cel. To wam się spodoba. W przebraniu pszczoły i z tymi książeczkami chcę jechać do Berlina na międzynarodowe Targi Turystyczne Grune Woche, które odbywają się w Styczniu. Nie pojadę sprzedawać miodu, tylko promować polskie pszczelarstwo. Będzie tam sporo pszczelarzy z polski więc pomogę im trochę w promocji ich produktów. Tak wygląda baner promujący zbiórkę. Jeśli macie jakieś pomysły która z firm pszczelarskich mogłaby dorzucić jakieś fanty to piszcie. Info o zbiórce dodaję jedynie do tego forum, bo tylko tu jestem obecny. Pozdrawiam, Daniel Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 11 Listopada 2017 Opublikowano 11 Listopada 2017 Powodzenia Danielu .Trzymam kciuki za szczęśliwe , pozytywne zamknięcie projektu . 1 Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 11 Listopada 2017 Autor Opublikowano 11 Listopada 2017 Powodzenia Danielu . Trzymam kciuki za szczęśliwe , pozytywne zamknięcie projektu . Dzięki Roberto. Musi się udać Będę dawał znać jak leci zbiórka Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Listopada 2017 Opublikowano 13 Listopada 2017 Danielu może zaproś na swoją przyczepkę taką "pszczółkę" to na pewno podbijesz cały Świat ? https://www.youtube.com/watch?v=WQlghAHMHbY Pozdrawiam Tadek Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 15 Listopada 2017 Opublikowano 15 Listopada 2017 Powodzenia Daniel !!! Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Opublikowano 15 Listopada 2017 Dzięki chłopaki Jutro startuje! Wrzucę linka jak już ruszy Pozdrawiam, Daniel 1 Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 5 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2017 JEST! Dzisiaj po 20 udało się uzbierać kasę na realizację podstawowych celów czyli zakup maskotki edukacyjnej i wydanie książeczki. Teraz przez ostatnie 10 dni zbieram na wyjazd do Berlina i promocję naszych za********h pszczółek na duuuuużo szerszą skalę! Jeśli możecie do zapodajcie jakiegoś grosza. Dzięki dla ROBERT I PAWEŁ za wsparcie! To zaszczyt że doceniacie moje działania. https://polakpotrafi.pl/projekt/bzykajaca-przyczepka-podbija-swiat Reszta pszczelarzy do boju. Łapcie swoje "Pszczele zagadki" i korzystajcie Pozdrawiam, Daniel 2 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Nie dziękuj ...To Ty robisz kawał dobrej roboty .Tak trzymaj .A ja też trzymam ... kciuki za Ciebie i Twoje projekty 2 Cytuj
Paweł Opublikowano 7 Grudnia 2017 Opublikowano 7 Grudnia 2017 Daniel - Świetna robota! Nie nam dziękować Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 BooM! Rozwalone chłopaki! Projekt się udał! Dzięki za wsparcie Robert i Paweł. Podajcie na PRIV adres do wysyłki Ps. Robert nie ściemniaj mam coś for You Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 17 Grudnia 2017 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Wybrałem wsparcie projektu bez nagrody ! Nic nie wysyłaj .Dobra robota zawsze warta wsparcia . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 20 Stycznia 2018 Opublikowano 20 Stycznia 2018 Daniel (Ślężańskie Miody) dotrzymał słowa i właśnie podbija - edukuje Świat ... w Berlinie . Jako pierwsi otrzymujecie zdjęcie jak nasza pszczoła podbija Maroko Brawo Daniel . Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 20 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2018 Elo elo. Ja z dedykacją dla chłopaków którzy mnie wsparli! Wbijam ludziom do głowy pszczoły. Robert, Paweł to zdjęcie dedykowane jest Wam 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Dzięki Wyprzystojniałeś 1 Cytuj
daro Opublikowano 21 Stycznia 2018 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Od raz widać że żonaty , uszka klapnięte . 2 Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 No ba! Ale żądło czynne Cytuj
daro Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Tak , widać po uśmiechach Pań na pierwszym i skwaszonej minie Pana na drugim zdjęciu. Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 22 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2018 Hahah Mirek też wystraszył się żądła Cytuj
Tadek11 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Gratulacje Daniel A niemieckie pszczółki podobno są najlepsze https://www.youtube.com/watch?v=jCnn9z5wuBQ 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi