Robi_Robson Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Wczoraj w nocy było - 4 . Rozmarznięty staw w nocy znów zamarzł .A w dzień pszczoły trochę latały szukając wody i pyłku (czyt. trocin) .W nocy znów spadło do - 4Teraz wieje wiatr , że mało głowy nie urwie .Muszę pojechać zobaczyć , czy lżejszych uli nie przewróciło .Jeszcze troszkę i ...... zmienię znów temat Cytuj
Emik3 Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 U mnie śnieg pada, ale w zasadzie tylko dzisiaj w dzień ma w naszym rejonie być mróz. A następny tydzień coraz cieplej. Teraz się zacząłem zastanawiać, czy przypadkiem za późno nie dałem ograniczników wylotka. Chyba przy zakarmianiu na simę trzeba już wylotek ograniczyć. Buckfasty mogły trochę inne rodziny wyrabować. No nic, ale w tym i przyszłym roku okaże się jak to u mnie jest. Najwyżej bucfasty posłużą za producentów czerwiu do rozwoju pasieki Cytuj
Bohtyn Opublikowano 29 Marca 2018 Autor Opublikowano 29 Marca 2018 Quinn ale leje , Robert zmieniaj , może będzie na przekór. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 29 Marca 2018 Opublikowano 29 Marca 2018 Quinn ale leje , Robert zmieniaj , może będzie na przekór. Jeszcze nie W kwietniu ... U mnie jednak przywiało . Jest już kilka cm śniegu i wciąż pada . Cytuj
Bohtyn Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Jeszcze nie W kwietniu ... U mnie jednak przywiało . Jest już kilka cm śniegu i wciąż pada . No i dobrze. Całe szczęście, że nie zmieniałeś, bo tym sposobem natura nie zrobiła nam na przekór. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi