Bohtyn Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Kto wie co z Tajdenem i innymi co ich nie widać na forum.??? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Jerzy pewnie pojechał do Lwowa pakiety zamawiać Cytuj
Tadek11 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Tajden niedawno był na forum do mnie w końcu 22 lutego 2019 pisał na PW i prosił o wyjaśnienie metody Darka którą nie bardzo zrozumiał , metody przeciw wyjściu roju z ula , ale to nie moja metoda więc nie bardzo czułem się kompetentny jej interpretować po swojemu tym bardziej , że nie mam uli Dadanta a metoda ta dotyczyła uli Dadanta , więc skierowałem go z powrotem do Darka żeby mu jakoś prościej opisał tą metodę . Nie wiem czy do Darka więcej pisał jeszcze w tej sprawie ? A inni Koledzy to nie wiem ? Cytuj
Nacek Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Inni koledzy miód wierzbowy wirują i nie mają czasu przesiadywać na forum Cytuj
Kosut Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Emil był w Pszczelej na Konferencji - pszczoły ma tyko pisać nie ma chyba kiedy - nawał wiosennych robót polowych. 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Emil był w Pszczelej na Konferencji - pszczoły ma tyko pisać nie ma chyba kiedy - nawał wiosennych robót polowych. Emil chyba na podryw wyskoczył do miasta !? Młody ... a wiosna ma swój wpływ na hormony Cytuj
Brzytwiarz Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Czyli zapyla kwiaty lotosu ?? też kocham ten miód Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi