Tadek11 Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Piotrek jakoś nie widzę na naszym forum takiej " żądliwości " żeby to skojarzenie miało jakiś sens , ale wiadomo skojarzenia rządzą się niewyjaśnionymi prawami , coś się po prostu kojarzy i już., Jaszcze jak na starym forum udzielał się Birkut to i owszem takie skojarzenia było uprawnione , ale też większość Formowiczów traktowała go pobłażliwie i wyrozumiałością o czym świadczyły ich wpisy na forum , zresztą ja też go tak traktowałem i myślałem sobie że ten typ tak już ma i koniec. A na naszym forum spokój teraz , co nie znaczy że musimy mieć jedno zdanie we wszystkich sprawach i wszystkim przez grzeczność przytakiwać jak z czyś się nie zgadzamy , albo jak mamy inny pogląd , to miało miejsce za Komuny ale te czasy już minęły i jest pluralizm a nie jednomyślność we wszystkich sprawach i wypadało by rozróżnić jak ktoś ma odrębne zdanie od jednomyślności i powszechnego przytakiwania Wszystkim we wszystkich sprawach , żeby broń Boże kogoś nie urazić. Myślę że takie postawienie sprawy jest zdrowsze jak udawanie jak w bajce o nagim Królu. Zresztą naukowcy tez prowadzą spory naukowe i to pomaga w dojściu do jakiejś prawdy i myślę że tak samo jest z pszczelarzami i ich typami uli jak cytowałeś powyżej , ważne jest tylko aby przy tym się nie obrażać nawzajem , nie używać brzydkich słów lub innych zachowań powszechnie uznanych za naganne. Zresztą " Charakter pszczelarzy" czy się różni od innych ludzi ?? wszak z założenia pszczelarz też człowiek. Pozdrawiam Tadek Cytuj
daro Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Pszczelarze mają 2 rodzaje charaktrów . Najważniejsze jest to że jak pszczelarz z pszczelarzem się spotkają to jak przekupkom cięzko przestać gadać. A najwieksza duma to jego pasieka , z potomstwa tak nie są dumni. 1 Cytuj
PiotrekF Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 Piotrek jakoś nie widzę na naszym forum takiej " żądliwości " żeby to skojarzenie miało jakiś sens skojarzenia rządzą się niewyjaśnionymi prawami , coś się po prostu kojarzy i już., , Jaszcze jak na starym forum udzielał się Birkut to i owszem takie skojarzenia było uprawnione , , ważne jest tylko aby przy tym się nie obrażać nawzajem , nie używać brzydkich słów lub innych zachowań powszechnie uznanych za naganne. Zresztą " Charakter pszczelarzy" czy się różni od innych ludzi ?? wszak z założenia pszczelarz też człowiek. Pozdrawiam Tadek Tak , tak , Tadek. Masz rację i pomimo tego iż masz rację to jej ..... nie masz ad1 to skojarzenie zupełnie jest bez sensu w przypadku tego Naszego forum . Ale jeśli popatrzeć na 'powód' jego powstania/założenia .... tę żądliwość poczułem na sobie . ad2 kojarzy się i .... i już , żądliwość to codzienność w naszym zajęciu a w dysputach dopuszczalna w pewnym 'stopniu' ad3 birkut - miałem tą .... osobiście Go poznałem (był ze mną u Asi74) ... żądlił mnie nie raz lecz uznałem , że był do tego 'uprawniony' wiekiem, wiedzą, doświadczeniem On zyskiwał przy osobistym spotkaniu ..... zyskiwał !!! ad4 'święte słowa" .... święte .... "wszak ... człowiek" ... muszę Ci tu rację przyznać Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 10 Listopada 2015 Opublikowano 10 Listopada 2015 Pszczelarze mają 2 rodzaje charaktrów . Najważniejsze jest to że jak pszczelarz z pszczelarzem się spotkają to jak przekupkom cięzko przestać gadać. Świnta prowda A najwieksza duma to jego pasieka , z potomstwa tak nie są dumni. gó**o prowda Ja tam zawsze i wszędzie moimi Córkami się chwalę 1 Cytuj
Ks. Tomasz Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A mi wyszło 2w3. To chyba tempo zebrania 2 rójek w 3 godziny Cytuj
Piotr.CK Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Mi wyszło 1w2, ale mało precyzyjne pytania i spory zakres bledu przy odpowiedzi jak dla mnie. Cytuj
MikołajWitwicki Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2016 "2" wymarzony charakter dla księdza :-) skrzydło 3 lubi rywalizację :-) Piotrek, jedynka czyli perfekcjonista najlepszy charakter dla pszczelarza :-) Twój miód nie będzie chrzczony 1 Cytuj
MDR Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Mikołaju skąd te zacięcie psychologiczno-terapeutyczne ? mi wyszło 5w6 i otrzymałem takie towarzystwo: "Słynne piątki ze skrzydłem sześć: Sigmund Freud, Bill Gates, Alfred Hitchcock" wcale mnie nie cieszy ta kompania . A jaki zawód byś mi przypisał? hehehehe Co do napięcia jakie niektórzy mają na punkcie testów psychologicznych - to nie jest wyrocznia absolutna, odrobina dystansu do siebie by wystarczyła Pewien student na wykładzie do Hegla: Panie profesorze to co pan mówi nie przystaje do rzeczywistości. Hegel odpowiada: Tym gorzej dla rzeczywistości. I prowadził wykład dalej. PiotrekF trafnie. Cytuj
MikołajWitwicki Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2016 5w6 to uniwersalny charakter. Cicha woda. Dogadasz się z każdym i każdy zawód oprócz występów publicznych pasuje. Skrzydło 6 daje koleżeństwo. Czy pytania w teście są mało konkretne, zakres błędów? Laikom się tak może wydawać. Dla każdego z nas inne wartości są ważne w życiu i test to wychwytuje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi