Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To zróbmy listę złożoną z wszystkich członków forum w kategorii debiutant. Bo w sumie nie wiadomo czy chodzi o debiutanta na forum (a wtedy wszyscy się łapią z racji długości życia forum), czy o debiutanta w pszczelarce.

Opublikowano

Ja ze swojej strony oddałem głos dziękuję za nominację i nie będę wszczynał walki o Trybunał .Jeśli są nominowani to powinni to wziąć na klatę  i pogodzić się z tytułem jeśli chodzi o mnie to jakiś mały debiut nie zaszkodzi,chociaż nie zasłużyłem na nominację bo niby za co?Za zadawanie pytań?

Opublikowano

Propunuję tytuł Wielki Imperator. :huh:

Ale tylko pod warunkiem że zwyciężca znajdzie dla siebie odpowiedni awatar :D  :D  :D

Opublikowano

hahahaha a ja jak się zaczynam tak długo wpatrywać to tak jak by się unosił ten koń... a może to nie ten koń  49rotfl.gif

Opublikowano

ja i jaranie haha... jarać to ja się mogę ale tą Panią na koniu ;) chyba że Joasia też jesteś taka "osa" i podobna to mogę nawet Tobą :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.