Bumblebee Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 http://www.pszczelawola.edu.pl/upload/file/VII_lub_konf_pszcz/karta%20_zgloszeniowa.doc http://www.pszczelawola.edu.pl/upload/file/VII_lub_konf_pszcz/program.pdf Kto się wybiera ? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 6Cichy i ja tradycyjnie już się wybieramy . Będziemy w P.W. już od czwartku .Dudi pewnie jak zwykle wpadnie w sobotę . A może tym razem na całą konferencję ?Suseł ze starego forum był dwa lata z rzędu więc też pewnie będzie . Cytuj
dudi Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 6Cichy i ja tradycyjnie już się wybieramy . Będziemy w P.W. już od czwartku . Dudi pewnie jak zwykle wpadnie w sobotę . A może tym razem na całą konferencję ? Suseł ze starego forum był dwa lata z rzędu więc też pewnie będzie . Robercie w tym roku mój wyjazd na narty stoi pod wielkim znakiem zapytania. Więc jeżeli wątroba mi wytrzyma ta wiedzę to kształcimy się w piątek i sobotę. Do zobaczyska Cytuj
boddan Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Na razie, mam dość konferencji. Chyba, że wypali ODR Kalsk. Koniec lutego, mam zamiar wygrzewać stare kości w ciepłych krajach- Będą fotki. ...............................................................................................................Jan Dzierżoń - Ślązak - Ojciec współczesnego pszczelarstwa Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 U mnie Luty zapowiada się krucho z sianem, ale nie ukrywam chciałbym się z wami spotkać, bo w końcu jako jedno z celów w tym roku postawiłem sobie poznanie ekipy z forum Mazi może byśmy się wspólnie wybrali? Tak wogóle to ile jest miejsc? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 U mnie Luty zapowiada się krucho z sianem, ale nie ukrywam chciałbym się z wami spotkać, bo w końcu jako jedno z celów w tym roku postawiłem sobie poznanie ekipy z forum Mazi może byśmy się wspólnie wybrali? Tak wogóle to ile jest miejsc? Nie zastanawiajcie się długo .... W tym roku było ze 200 osób, Ale rok temu 2 x więcej i też jakoś to było . Wcześniej Cezary Kruk dbał o to żeby było słychać o tej imprezie w środowisku pszczelarskim . Rok temu kiedy pałeczkę przejął Filip , to informacje poszły e-mailem do tych co byli w książce kontaktów . W tym roku nawet e-maila nie było i praktycznie informacje rozchodzą się niemal wyłącznie pocztą pantoflową . Więc jak sądzę problemów z miejscami nie będzie . Ale ... na wszelki wypadek formalności lepiej załatwiać na początku stycznia . I radzę wziąć ze sobą kopię zgłoszenia i potwierdzenie przelewu , bo miałem sygnał , że zdarzył się przypadek , że uczestnika nie było na oficjalnej liście . Cytuj
MAZI Opublikowano 1 Stycznia 2016 Opublikowano 1 Stycznia 2016 U mnie Luty zapowiada się krucho z sianem, ale nie ukrywam chciałbym się z wami spotkać, bo w końcu jako jedno z celów w tym roku postawiłem sobie poznanie ekipy z forum Mazi może byśmy się wspólnie wybrali? Tak wogóle to ile jest miejsc? Nie dam rady - za dużo szkole w robocie. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Moja karta uczestnictwa już poszła .Przelew poleci w poniedziałek .Czy ktoś jeszcze zdecyduje się na spotkanie w Pszczelej Woli ?6Cichy ma w aucie wolne miejsca od Olsztyna .Może Bożena , Mikołaj , Grzesiek , Mariusz ... ?A w Pszczelej Woli jest pięknie zimą Cytuj
Bożena Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Ja niestety nie mogę i nie chodzi o pieniądze Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ja niestety nie mogę i nie chodzi o pieniądze Mąż nie puszcza ? Zawsze mogę Cię porwać Cytuj
dudi Opublikowano 15 Stycznia 2016 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Mąż nie puszcza ? Zawsze mogę Cię porwać Robert po co porywać i się narażać. Zabierz Bożenę z mężem. Bożena pójdzie na wykłady a mąż zostanie z nami na "zajęciach w podgrupach" Mogę się założyć że za rok to on będzie pierwszym chętnym na konferencję Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 16 Stycznia 2016 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Robert po co porywać i się narażać. Zabierz Bożenę z mężem. Bożena pójdzie na wykłady a mąż zostanie z nami na "zajęciach w podgrupach" Mogę się założyć że za rok to on będzie pierwszym chętnym na konferencję Męża trzeba zostawić , bo ktoś musi zrobić obrządki . Zwierzęta nakarmić , obornik uprzątnąć , krowy wydoić . Ale Bożena może się na te 4 dni urwać z gospodarstwa i ociupinkę wyluzować Cytuj
Bożena Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Mąż nie jest zazdrosny i nie miałby nic do tego bym pojechała a z racji zawodu musi być zawsze na posterunku. Niestety mam problemy zdrowotne i muszę zając się sobą bym mogła dalej egzystować a wiosna tuż, tuż Cytuj
daro Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Oj to by było takie sanatorium . 1 Cytuj
dudi Opublikowano 20 Stycznia 2016 Opublikowano 20 Stycznia 2016 Bożeno tam nie takie choroby się ulecza Zaufaj kolegom z forum 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 12 Lutego 2016 Opublikowano 12 Lutego 2016 Odliczanie rozpoczęte .Do wyjazdu pozostało 5 dni i 12 godz.Inauguracja i integracja rozpocznie się czwartkową kolacją w wigilię VII Konferencji Cytuj
dudi Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Robert tzn że czas rozpocząć schładzanie. W piątek raczej nie wpadnę ale w sobotę od 8 rano - obecny Część starej ekipy nie dopisze z tego co wiem, ale wybiera się dużo "młodzieży" Oj będzie się działo Cytuj
Bumblebee Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Opublikowano 14 Lutego 2016 Do zobaczenia w piątek..... Cytuj
dudi Opublikowano 14 Lutego 2016 Opublikowano 14 Lutego 2016 Do zobaczenia w piątek..... Wpadnij na "pogaduchy" Cytuj
Tadek11 Opublikowano 15 Lutego 2016 Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak byście wracali z tej Lubelskiej ....... to zachęcam do wpadnięcia po drodze do Mińska Maz na II Konferencję Mazowiecką , -jak się bawić to się bawić to się bawić , sprzedać spodnie frak zastawić. Ja niestety nie będę mógł być na tej Lubelskiej ze względu na sprawy rodzinne. Ale zapraszam. Pozdrawiam Tadek Cytuj
dudi Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Tadziu.... Nie wiem co na to wątroby. Obawiam się że mogą nie przerobić tej "wiedzy" Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Robert tzn że czas rozpocząć schładzanie. W piątek raczej nie wpadnę ale w sobotę od 8 rano - obecny Część starej ekipy nie dopisze z tego co wiem, ale wybiera się dużo "młodzieży" Oj będzie się działo Przez ostatnie 4 dni mój wyjazd był pod wielkim znakiem zapytania . Grypa zwaliła mnie z nóg ( przez dwa dni dosłownie) . Dziś już na siłę wstałem . Jutro szybka pigułka i ruszamy z Grześkiem w drogę . Dobrze , że dużo będzie młodzieży , to będę mógł im dotrzymać kroku w piciu coli pomiędzy wykładami Cytuj
manio Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Owocowych obrad i dużo zdrowia )) Z prądem i grypą nie ma żartów Cytuj
dudi Opublikowano 17 Lutego 2016 Opublikowano 17 Lutego 2016 Przez ostatnie 4 dni mój wyjazd był pod wielkim znakiem zapytania . Grypa zwaliła mnie z nóg ( przez dwa dni dosłownie) . Zasmuciłeś mnie bardzo Konfa bez Robsona - no nie Dziś już na siłę wstałem . Jutro szybka pigułka i ruszamy z Grześkiem w drogę . Dobrze , że dużo będzie młodzieży , to będę mógł im dotrzymać kroku w piciu coli pomiędzy wykładami To trzymam cię za słowo - masz im dotrzymywać kroku A cole zostaw sobie na niedzielę na powrót Do zobaczenia - w sobote ok 8 sie melduje na posterunku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi