Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może się nie znam, ale jeśli ktoś ma uczulenie to ja najpierw dzwoniłbym po pogotowie i dawał adrenalinę, żeby go przy życiu przytrzymać a nie kazał mu ssać witaminę C.

• Lubię 2
  • 2 lata później...
Opublikowano (edytowane)

ja biorę od dawna specjalną witaminę c w kapsułce są specjalne granulki które rozpuszczają się nawet 10 godzin. Biorę jedną rano i jedną wieczorem i od roku nie miałem kataru, przeszła mi łuszczyca i alergia. To czy dana witamina C jest dobra to jeśli ktoś cierpi na zapalenie dziąseł pierwszym symptomem działania powinno być właśnie wyleczenie tego w ciągu 1 - 2 dni brania jeśli nie to znaczy że ta witamina jest kiepskiej jakości. Próbowałem też witaminy C w proszku jest dobra ale działa bardzo krótko nie tego szukałem.  Jak ktoś jest zainteresowany daje namiar na sklep bo na Allegro tego nie ma WITAMINA C fajna jest to jest najlepsza witamina C długo działająca, do tego łykam też multiwitaminą w proszku dla koni !!!! tak nie przesłyszeliście się kupuję w sklepie internetowym przeznaczonym dla hodowców drogich koni. Jest to najczystsza postać multiwitaminy jaką możecie dostać bez żadnych dodatków chemicznych jak ten chłam z apteki a to dlatego że jedzą ją konie warte nieraz nawet tysiące, miliony dolarów, trzeba tylko umieć dokładnie dobrać dawkę.  

Edytowane przez Paweł
Edycja spamerskiego linku
Opublikowano

Witaj na forum ?

Jak trochę się rozejrzysz po forum to może się przedstawisz w  temacie  " Przedstaw siebie i swoją pasiekę "

A wracając  do tej witaminy  , to pewnie masz końskie zdrowie ?

Pozdrawiam

• Haha 2
Opublikowano (edytowane)
7 godzin temu, maris napisał:

ja biorę od dawna specjalną witaminę c  w kapsułce są specjalne granulki które rozpuszczają się nawet 10 godzin. Biorę jedną rano i jedną wieczorem i od roku nie miałem kataru, p

Jest tyle owoców i warzyw wokół nas które zawierają witaminę C , że nie ma sensu chodzić po aptekach .

Edytowane przez Paweł
zmiana cytatu