Emik3 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Może się nie znam, ale jeśli ktoś ma uczulenie to ja najpierw dzwoniłbym po pogotowie i dawał adrenalinę, żeby go przy życiu przytrzymać a nie kazał mu ssać witaminę C. 2 Cytuj
maris Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) ja biorę od dawna specjalną witaminę c w kapsułce są specjalne granulki które rozpuszczają się nawet 10 godzin. Biorę jedną rano i jedną wieczorem i od roku nie miałem kataru, przeszła mi łuszczyca i alergia. To czy dana witamina C jest dobra to jeśli ktoś cierpi na zapalenie dziąseł pierwszym symptomem działania powinno być właśnie wyleczenie tego w ciągu 1 - 2 dni brania jeśli nie to znaczy że ta witamina jest kiepskiej jakości. Próbowałem też witaminy C w proszku jest dobra ale działa bardzo krótko nie tego szukałem. Jak ktoś jest zainteresowany daje namiar na sklep bo na Allegro tego nie ma WITAMINA C fajna jest to jest najlepsza witamina C długo działająca, do tego łykam też multiwitaminą w proszku dla koni !!!! tak nie przesłyszeliście się kupuję w sklepie internetowym przeznaczonym dla hodowców drogich koni. Jest to najczystsza postać multiwitaminy jaką możecie dostać bez żadnych dodatków chemicznych jak ten chłam z apteki a to dlatego że jedzą ją konie warte nieraz nawet tysiące, miliony dolarów, trzeba tylko umieć dokładnie dobrać dawkę. Edytowane 10 Października 2020 przez Paweł Edycja spamerskiego linku Cytuj
Tadek11 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witaj na forum ? Jak trochę się rozejrzysz po forum to może się przedstawisz w temacie " Przedstaw siebie i swoją pasiekę " A wracając do tej witaminy , to pewnie masz końskie zdrowie ? Pozdrawiam 2 Cytuj
lalux5 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 (edytowane) 7 godzin temu, maris napisał: ja biorę od dawna specjalną witaminę c w kapsułce są specjalne granulki które rozpuszczają się nawet 10 godzin. Biorę jedną rano i jedną wieczorem i od roku nie miałem kataru, p Jest tyle owoców i warzyw wokół nas które zawierają witaminę C , że nie ma sensu chodzić po aptekach . Edytowane 10 Października 2020 przez Paweł zmiana cytatu Cytuj
mirek. Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 co zrobisz jak ludzie wolą wziąć kapsułkę d3 niż wyjść na taras na 15 minut 2 Cytuj
Paweł Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Maris spamuje. Usunąłem linki włącznie z przyznaniem ostrzeżenia. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi