Bożena Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 Zacytuję tu wpis Roberta : Z ogromną satysfakcją informuję swoich Klientów , że nasz miód wielokwiatowy zgłosiliśmy do konkursu miodów podczas Regionalnego Święta Miodu , który odbył się w Ełku dnia 10 września 2016r. Nasz miód uzyskał najwyższą notę u jurorów i zdobył I miejsce w konkursie , oraz puchar Marszałka Województwa Warmińsko Mazurskiego GRATULACJE ROBERT !!! Niestety nie udaje mi się wstawić zdjęć dyplomu i pucharu, myślę, że Robert sam się pochwali 6 Cytuj
zdzich123 Opublikowano 14 Września 2016 Opublikowano 14 Września 2016 No nie , to już mamy wojewodę - moje gratulacje . Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 To flaszke teraz musi postawić 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Gratulacje Robert. Napisz coś jaki to był miód no i jakieś zdjęcie by się przydało na upamiętnienie tego. Pozdrawiam Tadek Cytuj
Gość Imker Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Gratki Robert... jak możesz podaj przepis na ten miód może się coś upichci 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 To flaszke teraz musi postawić Jestem ZA!! Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Dziękuję Wam.Wpis , który Bożena zacytowała wstawiłem do mojego sklepiku w ofercie miodów , które zdobyły puchar Marszałka Województwa .A konkurs odbył się 11 września w Ełku podczas Święta Miodu".Udało mi się jakimś szczęśliwym zbiegiem okoliczności zdobyć 1 miejsce i puchar w kategorii "Za najlepszy miód wielokwiatowy"Był to miód wielokwiatowy wiosenny z mojej pasieki stacjonarnej w Nowej Wsi Reszelskiej , 4 Cytuj
Xpand Opublikowano 15 Września 2016 Opublikowano 15 Września 2016 Gratulacje i kolejnych sukcesów! Cytuj
Ondrej Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 Gratuluje Robercie, oby tak dalej. Widzę, że dobre forum wybrałem aby uczyć się pszczelarstwa od najlepszych Cytuj
joasia Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Nie ma szczęśliwych zbiegów okoliczności , aby zająć pierwsze miejsce. Do tego trzeba mieć dobry produkt i tyle. Tylko pogratulować i oby tak dalej Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 20 Września 2016 Opublikowano 20 Września 2016 Przypadek . . .Konkursy zawsze są ruletką .Albo się trafi , albo nie Jestem przekonany , że większość pszczelarzy ma równie dobre miody . Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 21 Września 2016 Opublikowano 21 Września 2016 Robert nie bądź taki skromny Wszyscy wiedzą że najlepszy miód jest na Warmii i Mazurach. Ale mnie zaraz reszta pojedzie ... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi