Robi_Robson Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Wiem , że niektórzy stosowali ten olejek do zwalczania warrozy .Prosiłbym o podzielenie się swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o dawkę , sposoby aplikacji i oczywiście skuteczność specyfiku . Quote
Bohtyn Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 Ja słyszałem, że to jest dobre do odchudzania. Quote
piotrpodhale Posted January 2, 2017 Posted January 2, 2017 A ja słyszałem że jest dobry przy leczeniu ran po oparzeniach. Quote
irkor Posted January 3, 2017 Posted January 3, 2017 Jak wszystkie olejki, to pewnie i ten dobry będzie przy ostatnim namaszczeniu. Quote
Robi_Robson Posted January 5, 2017 Author Posted January 5, 2017 dobre do odchudzania. dobry przy leczeniu ran po oparzeniach. dobry będzie przy ostatnim namaszczeniu. No to wynika z tego , że faktycznie ma bardzo wszechstronne zastosowanie Będę musiał w tym roku spróbować . Właśnie Córka wiezie mi zza granicy kilka buteleczek najlepszego prawdziwego olejku pichtowego . W przeciwieństwie do dyskusji w innym temacie (Dobre bo Polskie) sądzę , że olejek z jodły syberyjskiej jedyny prawdziwy , niekombinowany będzie z Rosji Quote
Xpand Posted January 5, 2017 Posted January 5, 2017 Spokojnie, spokojnie i Syberię się kiedyś przejmie Będzie z czego ule budować Quote
netto Posted January 11, 2017 Posted January 11, 2017 Próbowałem kiedyś ciągnąć dr. Londzina za język w tej sprawie ale pary nie puścił... ale z tego co się mówi w kuluarach w ŚZP to raczej nie jest to skuteczny sposób. Quote
Recommended Posts