Robi_Robson 1,284 Posted January 2, 2017 Wiem , że niektórzy stosowali ten olejek do zwalczania warrozy .Prosiłbym o podzielenie się swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o dawkę , sposoby aplikacji i oczywiście skuteczność specyfiku . Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bohtyn 350 Posted January 2, 2017 Ja słyszałem, że to jest dobre do odchudzania. Quote Share this post Link to post Share on other sites
piotrpodhale 1,853 Posted January 2, 2017 A ja słyszałem że jest dobry przy leczeniu ran po oparzeniach. Quote Share this post Link to post Share on other sites
irkor 252 Posted January 3, 2017 Jak wszystkie olejki, to pewnie i ten dobry będzie przy ostatnim namaszczeniu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Robi_Robson 1,284 Posted January 5, 2017 dobre do odchudzania. dobry przy leczeniu ran po oparzeniach. dobry będzie przy ostatnim namaszczeniu. No to wynika z tego , że faktycznie ma bardzo wszechstronne zastosowanie Będę musiał w tym roku spróbować . Właśnie Córka wiezie mi zza granicy kilka buteleczek najlepszego prawdziwego olejku pichtowego . W przeciwieństwie do dyskusji w innym temacie (Dobre bo Polskie) sądzę , że olejek z jodły syberyjskiej jedyny prawdziwy , niekombinowany będzie z Rosji Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xpand 403 Posted January 5, 2017 Spokojnie, spokojnie i Syberię się kiedyś przejmie Będzie z czego ule budować Quote Share this post Link to post Share on other sites
netto 64 Posted January 11, 2017 Próbowałem kiedyś ciągnąć dr. Londzina za język w tej sprawie ale pary nie puścił... ale z tego co się mówi w kuluarach w ŚZP to raczej nie jest to skuteczny sposób. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Słowian 219 Posted January 11, 2017 Jarek ty żyjesz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites