Robi_Robson Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Wiem , że niektórzy stosowali ten olejek do zwalczania warrozy .Prosiłbym o podzielenie się swoimi doświadczeniami jeśli chodzi o dawkę , sposoby aplikacji i oczywiście skuteczność specyfiku . Cytuj
Bohtyn Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Ja słyszałem, że to jest dobre do odchudzania. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 2 Stycznia 2017 Opublikowano 2 Stycznia 2017 A ja słyszałem że jest dobry przy leczeniu ran po oparzeniach. Cytuj
irkor Opublikowano 3 Stycznia 2017 Opublikowano 3 Stycznia 2017 Jak wszystkie olejki, to pewnie i ten dobry będzie przy ostatnim namaszczeniu. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2017 dobre do odchudzania. dobry przy leczeniu ran po oparzeniach. dobry będzie przy ostatnim namaszczeniu. No to wynika z tego , że faktycznie ma bardzo wszechstronne zastosowanie Będę musiał w tym roku spróbować . Właśnie Córka wiezie mi zza granicy kilka buteleczek najlepszego prawdziwego olejku pichtowego . W przeciwieństwie do dyskusji w innym temacie (Dobre bo Polskie) sądzę , że olejek z jodły syberyjskiej jedyny prawdziwy , niekombinowany będzie z Rosji Cytuj
Xpand Opublikowano 5 Stycznia 2017 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Spokojnie, spokojnie i Syberię się kiedyś przejmie Będzie z czego ule budować Cytuj
netto Opublikowano 11 Stycznia 2017 Opublikowano 11 Stycznia 2017 Próbowałem kiedyś ciągnąć dr. Londzina za język w tej sprawie ale pary nie puścił... ale z tego co się mówi w kuluarach w ŚZP to raczej nie jest to skuteczny sposób. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi