hurriway Opublikowano 5 Grudnia 2020 Opublikowano 5 Grudnia 2020 (edytowane) Ktoś ciekawy jak wygląda akumulator od środka? I jak je w Pakistanie regenerują. Edytowane 5 Grudnia 2020 przez hurriway Cytuj
Krzyżak Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Kurdę, a ja wczoraj wydałem trzy stówy na nowy Cytuj
Tadek11 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Na ich klimat to taka regeneracja może wystarczy minusowych temperatur tam chyba nie mają? U nas też się kiedyś wiele rzeczy regenerowało jak opony i dzisiaj nikt o tym nawet nie pomyśli itp. Ale nigdy to nie jest to to samo co produkt fabryczny nowy , , chociaż i te fabryczne są lepsze i gorsze . Cytuj
emka24 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Kiedyś w każdej firmie transportowej była tzw. akumulatorownia, gdzie rozbierano i wymieniano płyty i separatory na nowe .Po takiej naprawie akumulator był jak nowy. 1 Cytuj
lalux5 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 50 minut temu, emka24 napisał: gdzie rozbierano i wymieniano płyty i separatory na nowe .Po takiej naprawie akumulator był jak nowy. Jeszcze z 3 lata temu w sąsiedniej miejscowości gość prowadził zakład regeneracji i miał pełne ręce roboty. Obecne ceny akumulatorów do niektórych urządzeń potrafią powalić , a żywotność ich pozostawia wiele do życzenia. Cytuj
daro Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 Godzinę temu, lalux5 napisał: gdzie rozbierano i wymieniano płyty i separatory na nowe .Po takiej naprawie akumulator był jak nowy Ołowica dla pracowników w gratisie . Cytuj
Beeman Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 W tamtym roku wymienilem akumlator w mercedesie, mial 14 lat. Cytuj
mirek. Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 a bo on był produkcji mercedesa?:P Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 6 Grudnia 2020 Opublikowano 6 Grudnia 2020 3 godziny temu, Beeman napisał: W tamtym roku wymienilem akumlator w mercedesie, mial 14 lat. Ja w tym roku też wymieniłem w mercedesie . Też miał 14 , ale ... m-cy I przejechane niespełna 1000km. I padł . Na szczęście udało się "naciągnąć gwarancję i wymienili na nowy . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi