piotrpodhale Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2025 o 18:45, daro napisał(a): Pospieraj się na forum swej partii . Której z Berlina czy z Moskwy? Cytuj
daro Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 34 minuty temu, piotrpodhale napisał(a): Której z Berlina czy z Moskwy? Z Poronina . Cytuj
Krzychu Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia Godzinę temu, daro napisał(a): To nie jest publikacja tym bardziej naukowa . Coś Ty taki spięty? Może czas wyjąć kij ? Albo zapodaj sobie 1 1 Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 11 godzin temu, Krzychu napisał(a): Albo zapodaj sobie A może Kolega sobie pobierze dłużej coś innego ? Ja to nazywam nauką szeptaną - jedna baba drugiej babie . Co mnie obchodzi gdzie kto lata ? Polecam to wszystkie naukowcm .🤣 1 2 Cytuj
Krzychu Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 2 godziny temu, daro napisał(a): A może Kolega sobie pobierze dłużej coś innego ? Ja to nazywam nauką szeptaną - jedna baba drugiej babie . Co mnie obchodzi gdzie kto lata ? Polecam to wszystkie naukowcm .🤣 × 1 / 2 Show captions Ja nie potrzebuję, bo jak na razie to tylko Ty to robisz. A może koledze kończy się zapas, że taki nerwowy ? 1 1 Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 8 minut temu, Krzychu napisał(a): A może koledze kończy się zapas, że taki nerwowy ? Oj Kolego przyjedź i jak choć uszczkniesz zapasy będę w podziwie .Poważnie zapraszam . Sam zaczynasz a później jak w piaskownicy się mażesz .Chłopaki nie płaczą .🤣 Daj znać tylko kiedy . Najlepiej jak pszczoły latają . P.S . Twoje butelki ? Cytuj
Krzychu Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 1 minutę temu, daro napisał(a): Oj Kolego przyjedź i jak choć uszczkniesz zapasy będę w podziwie .Poważnie zapraszam . Sam zaczynasz a później jak w piaskownicy się mażesz .Chłopaki nie płaczą .🤣 Daj znać tylko kiedy . Najlepiej jak pszczoły latają . Ojojoj. Strasznie się przejmuję. Żebym jeszcze wiedział o czym w ogóle piszesz. A może piszesz na podwójnym, dlatego często nikt nie wie o co chodzi? Ja nie piję. Jedynie okazjonalnie w Święta dla towarzystwa. 1 Cytuj
hurriway Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia 11 minut temu, piotrpodhale napisał(a): No mogę ale nie zawsze potrafię doczytać o co chodzi w tych erudycyjnych wypowiedziach. 🙃 23 minuty temu, Krzychu napisał(a): Żebym jeszcze wiedział o czym w ogóle piszesz. A może piszesz na podwójnym, dlatego często nikt nie wie o co chodzi? Od razu mi się przypomina - dla tych co nie bangla w angielskim polecam włączyć napisy 3 Cytuj
Tikcop Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Podobno chłodząca, jest chyba w każdej aptece dostępna 1 Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 38 minut temu, Tikcop napisał(a): Podobno chłodząca Ja akurat potrzebuję rozgrzewającą 1 Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Godzinę temu, Krzychu napisał(a): Ja nie piję. Jedynie okazjonalnie w Święta dla towarzystwa. To pijesz czy nie .Chyba dziś też. Jak przyjedziesz będzie Święto i towarzystwo Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Godzinę temu, piotrpodhale napisał(a): w tych erudycyjnych wypowiedziach https://www.facebook.com/reel/575217611779752 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Temat istnieje na forum Edytowane 11 Stycznia przez daro dublowanie tematu Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Wolna dyskusja . Posty przeniesione z innych tematów tylko dla zalogowanych . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi