piotrpodhale Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2025 o 18:45, daro napisał(a): Pospieraj się na forum swej partii . Której z Berlina czy z Moskwy? Cytuj
daro Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia 34 minuty temu, piotrpodhale napisał(a): Której z Berlina czy z Moskwy? Z Poronina . Cytuj
Krzychu Opublikowano Piątek o 22:52 Opublikowano Piątek o 22:52 Godzinę temu, daro napisał(a): To nie jest publikacja tym bardziej naukowa . Coś Ty taki spięty? Może czas wyjąć kij ? Albo zapodaj sobie 1 1 Cytuj
daro Opublikowano Sobota o 10:16 Opublikowano Sobota o 10:16 11 godzin temu, Krzychu napisał(a): Albo zapodaj sobie A może Kolega sobie pobierze dłużej coś innego ? Ja to nazywam nauką szeptaną - jedna baba drugiej babie . Co mnie obchodzi gdzie kto lata ? Polecam to wszystkie naukowcm .🤣 1 2 Cytuj
Krzychu Opublikowano Sobota o 12:27 Opublikowano Sobota o 12:27 2 godziny temu, daro napisał(a): A może Kolega sobie pobierze dłużej coś innego ? Ja to nazywam nauką szeptaną - jedna baba drugiej babie . Co mnie obchodzi gdzie kto lata ? Polecam to wszystkie naukowcm .🤣 × 1 / 2 Show captions Ja nie potrzebuję, bo jak na razie to tylko Ty to robisz. A może koledze kończy się zapas, że taki nerwowy ? 1 1 Cytuj
daro Opublikowano Sobota o 12:35 Opublikowano Sobota o 12:35 8 minut temu, Krzychu napisał(a): A może koledze kończy się zapas, że taki nerwowy ? Oj Kolego przyjedź i jak choć uszczkniesz zapasy będę w podziwie .Poważnie zapraszam . Sam zaczynasz a później jak w piaskownicy się mażesz .Chłopaki nie płaczą .🤣 Daj znać tylko kiedy . Najlepiej jak pszczoły latają . P.S . Twoje butelki ? Cytuj
Krzychu Opublikowano Sobota o 12:40 Opublikowano Sobota o 12:40 1 minutę temu, daro napisał(a): Oj Kolego przyjedź i jak choć uszczkniesz zapasy będę w podziwie .Poważnie zapraszam . Sam zaczynasz a później jak w piaskownicy się mażesz .Chłopaki nie płaczą .🤣 Daj znać tylko kiedy . Najlepiej jak pszczoły latają . Ojojoj. Strasznie się przejmuję. Żebym jeszcze wiedział o czym w ogóle piszesz. A może piszesz na podwójnym, dlatego często nikt nie wie o co chodzi? Ja nie piję. Jedynie okazjonalnie w Święta dla towarzystwa. 1 Cytuj
hurriway Opublikowano Sobota o 13:05 Autor Opublikowano Sobota o 13:05 11 minut temu, piotrpodhale napisał(a): No mogę ale nie zawsze potrafię doczytać o co chodzi w tych erudycyjnych wypowiedziach. 🙃 23 minuty temu, Krzychu napisał(a): Żebym jeszcze wiedział o czym w ogóle piszesz. A może piszesz na podwójnym, dlatego często nikt nie wie o co chodzi? Od razu mi się przypomina - dla tych co nie bangla w angielskim polecam włączyć napisy 3 Cytuj
Tikcop Opublikowano Sobota o 13:07 Opublikowano Sobota o 13:07 Podobno chłodząca, jest chyba w każdej aptece dostępna 1 Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano Sobota o 13:48 Opublikowano Sobota o 13:48 38 minut temu, Tikcop napisał(a): Podobno chłodząca Ja akurat potrzebuję rozgrzewającą 1 Cytuj
daro Opublikowano Sobota o 13:53 Opublikowano Sobota o 13:53 Godzinę temu, Krzychu napisał(a): Ja nie piję. Jedynie okazjonalnie w Święta dla towarzystwa. To pijesz czy nie .Chyba dziś też. Jak przyjedziesz będzie Święto i towarzystwo Cytuj
daro Opublikowano Sobota o 14:18 Opublikowano Sobota o 14:18 Godzinę temu, piotrpodhale napisał(a): w tych erudycyjnych wypowiedziach https://www.facebook.com/reel/575217611779752 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano Sobota o 16:20 Opublikowano Sobota o 16:20 (edytowane) Temat istnieje na forum Edytowane Sobota o 18:02 przez daro dublowanie tematu Cytuj
Tadek11 Opublikowano Poniedziałek o 12:43 Opublikowano Poniedziałek o 12:43 Wolna dyskusja . Posty przeniesione z innych tematów tylko dla zalogowanych . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi