piotrpodhale Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W dniu 4.01.2025 o 17:45, daro napisał(a): Pospieraj się na forum swej partii . Rozwiń Której z Berlina czy z Moskwy? Cytuj
daro Opublikowano 7 Stycznia Opublikowano 7 Stycznia W dniu 7.01.2025 o 18:40, piotrpodhale napisał(a): Której z Berlina czy z Moskwy? Rozwiń Z Poronina . Cytuj
Krzychu Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia W dniu 10.01.2025 o 21:44, daro napisał(a): To nie jest publikacja tym bardziej naukowa . Rozwiń Coś Ty taki spięty? Może czas wyjąć kij ? Albo zapodaj sobie 1 1 Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 10.01.2025 o 22:52, Krzychu napisał(a): Albo zapodaj sobie Rozwiń A może Kolega sobie pobierze dłużej coś innego ? Ja to nazywam nauką szeptaną - jedna baba drugiej babie . Co mnie obchodzi gdzie kto lata ? Polecam to wszystkie naukowcm .🤣 – / 2 1 2
Krzychu Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 10:16, daro napisał(a): A może Kolega sobie pobierze dłużej coś innego ? Ja to nazywam nauką szeptaną - jedna baba drugiej babie . Co mnie obchodzi gdzie kto lata ? Polecam to wszystkie naukowcm .🤣 × 1 / 2 Show captions Rozwiń Ja nie potrzebuję, bo jak na razie to tylko Ty to robisz. A może koledze kończy się zapas, że taki nerwowy ? 1 1 Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 12:27, Krzychu napisał(a): A może koledze kończy się zapas, że taki nerwowy ? Rozwiń Oj Kolego przyjedź i jak choć uszczkniesz zapasy będę w podziwie .Poważnie zapraszam . Sam zaczynasz a później jak w piaskownicy się mażesz .Chłopaki nie płaczą .🤣 Daj znać tylko kiedy . Najlepiej jak pszczoły latają . P.S . Twoje butelki ? Cytuj
Krzychu Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 12:35, daro napisał(a): Oj Kolego przyjedź i jak choć uszczkniesz zapasy będę w podziwie .Poważnie zapraszam . Sam zaczynasz a później jak w piaskownicy się mażesz .Chłopaki nie płaczą .🤣 Daj znać tylko kiedy . Najlepiej jak pszczoły latają . Rozwiń Ojojoj. Strasznie się przejmuję. Żebym jeszcze wiedział o czym w ogóle piszesz. A może piszesz na podwójnym, dlatego często nikt nie wie o co chodzi? Ja nie piję. Jedynie okazjonalnie w Święta dla towarzystwa. 1 Cytuj
hurriway Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 12:52, piotrpodhale napisał(a): No mogę ale nie zawsze potrafię doczytać o co chodzi w tych erudycyjnych wypowiedziach. 🙃 Rozwiń W dniu 11.01.2025 o 12:40, Krzychu napisał(a): Żebym jeszcze wiedział o czym w ogóle piszesz. A może piszesz na podwójnym, dlatego często nikt nie wie o co chodzi? Rozwiń Od razu mi się przypomina - dla tych co nie bangla w angielskim polecam włączyć napisy 3 Cytuj
Tikcop Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Podobno chłodząca, jest chyba w każdej aptece dostępna 1 Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 13:07, Tikcop napisał(a): Podobno chłodząca Rozwiń Ja akurat potrzebuję rozgrzewającą 1 Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 12:40, Krzychu napisał(a): Ja nie piję. Jedynie okazjonalnie w Święta dla towarzystwa. Rozwiń To pijesz czy nie .Chyba dziś też. Jak przyjedziesz będzie Święto i towarzystwo Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 11.01.2025 o 12:52, piotrpodhale napisał(a): w tych erudycyjnych wypowiedziach Rozwiń https://www.facebook.com/reel/575217611779752 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia (edytowane) Temat istnieje na forum Edytowane 11 Stycznia przez daro dublowanie tematu Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Stycznia Opublikowano 13 Stycznia Wolna dyskusja . Posty przeniesione z innych tematów tylko dla zalogowanych . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi