zdzich123 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Róbta co chceta , W tej branży nigdy nie było jednomyślności , a teraz są takie czasy , że bardziej liczy się ten który jest zauważalny , bardziej widoczny .Tak jak piszą niektórzy koledzy , więcej fundacji jak darujących .Z drugiej strony , jak piszą znowu inni , "czy będziesz chciał żeby ratowano tobie życie sprzętem ORKIESTRY ". A ja powiem tak , czy jak będziesz korzystał dumnie ze sprzętu tej swojej ORKIESTRY , będziesz miał za złe lekarzom że podają tobie moją krew , którą oddaję przez 20 lat .To tak na marginesie , anonimowo - też można komuś pomóc . Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 OWSIAKÓW [/color] nie korzystała z telewizji za którą płaci społeczeństwo na uprzywilejowanych warunkach. Akurat z telewizji publicznej orkiestra nie korzystała w tym roku. A druga sprawa to chyba to jest misja tv publicznej żeby o takich wydarzeniach informować a nie wycinać serduszka. Za tv płaci całe społeczeństwo - i Ci co dają na WOŚP też mają prawo usłyszeć o sobie w tv. 1 Cytuj
daro Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Akurat z telewizji publicznej orkiestra nie korzystała w tym roku. A zgadnij dlaczego ? Ci co dają na WOŚP też mają prawo usłyszeć o sobie w tv. Nie tylko Ci ale wszyscy. Usłyszeć a nie robić całodzienny szoł . Piotrze piszesz tak mądrze że nic nie rozumiem . Pisz po prostemu Cytuj
Gość PawelKS3 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Oj, Daro, Daro. Szkoda do Ciebie słów. Po jakimś czasie znow odwrócisz kota ogonem i będziesz udawał, że wszysko OK. Cytuj
daro Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Po jakimś czasie znow odwrócisz kota ogonem i będziesz udawał, że wszysko OK Nie ze mną te numery . Za stary już jestem na ciąganie kotów za ogony. Pieczenie to tak . P.S. A zgadłeś ? 1 Cytuj
Gość Imker Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 czyli standardowo rozmowa buta z ... Cytuj
daro Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 https://youtu.be/c2X-BNGmNHI 7 minuta . Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 https://youtu.be/c2X-BNGmNHI 7 minuta . Przetłumacz , bo nawet jednego słowa nie mogę załapać. a bez słów , to widzę tylko , że sympatyczna ta mała A jeszcze gorzej jak wygra sokrates22, to już się zadomowi na cały tydzień, może być wrzesień akurat szkolenie z pozyskiwania i odbierania miodu wrzosowego Jasnowidz , cy cóś ? Ja robię po cichu swoje bo pomaganie jest fajne. PK Robisz kawał dobrej roboty . I za to Cię lubię (i nie tylko za to ) moją krew , którą oddaję przez 20 lat . Przebijam ! Oddaję ( 100% honorowo ) od 27 lat . Oddałem ponad 6 x tyle ile ma w sobie dorosły człowiek 1 Cytuj
daro Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Przetłumacz A co tłumaczyć , wejdź na 7 minutę. To o tych kotach pieczonych tudzież zawracanych. Cytuj
Słowian Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Ja zaczołem oddawać rok temu ale od grudnia niestety zlikwidowali, punk krwiodawstwa w Olkuszu miasto powiatowe !!!!!!!! normalnie w głowie się nie mieści teraz trza będzie po robocie jeździć do krk Cytuj
sok_mir Opublikowano 27 Stycznia 2017 Opublikowano 27 Stycznia 2017 Przetłumacz , bo nawet jednego słowa nie mogę załapać. a bez słów , to widzę tylko , że sympatyczna ta mała Jasnowidz , cy cóś ? Robisz kawał dobrej roboty . I za to Cię lubię (i nie tylko za to ) Przebijam ! Oddaję ( 100% honorowo ) od 27 lat . Oddałem ponad 6 x tyle ile ma w sobie dorosły człowiek To ja wam nie podskocze bo oddalem zaledwie jakies 12l. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Opublikowano 27 Stycznia 2017 To ja wam nie podskocze bo oddalem zaledwie jakies 12l. To jak się nie mylę (pamięć już szwankuje) , to już chyba wystarczy na Zasłużonego - II stopnia , a może ... nawet I-go !? Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 4 Stycznia 2019 Opublikowano 4 Stycznia 2019 Można już swoje robić!!! Tego roku szpitale dla dzieci....PK https://aukcje.wosp.org.pl/bon-podarunkowy-do-sklepu-apitec-o-wartosci-500-zl-i8570293 1 Cytuj
gkruk Opublikowano 10 Stycznia 2019 Opublikowano 10 Stycznia 2019 Widziałem są też inne tańsze aukcje związane z miodem czy pszczółkami. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 31 Stycznia 2021 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Nie zapomnijcie jak co roku rzucić coś na dzieci. PK 2 Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia W dniu 27.01.2017 o 18:51, Robi_Robson napisał(a): Przetłumacz , bo nawet jednego słowa nie mogę załapać. a bez słów , to widzę tylko , że sympatyczna ta mała Jasnowidz , cy cóś ? Robisz kawał dobrej roboty . I za to Cię lubię (i nie tylko za to ) Przebijam ! Oddaję ( 100% honorowo ) od 27 lat . Oddałem ponad 6 x tyle ile ma w sobie dorosły człowiek Rusza kolejny 33 finał WOŚP tego roku zbieramy na! zakup nowoczesnego sprzętu medycznego na oddziały onkologiczne i hematologiczne szpitali, hospicjów i zakładów patomorfologii dziecięcej. Zapraszam na aukcje pszczelarskie w tym moje które są usuwane tutaj ze względu na ból doopy dukającego. 3 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia Chyba nikt nie powie chyba że Akcja Charytatywna WOŚP to jest Polityka ? Chociaż kto wie ? 🙂 1 Cytuj
hurriway Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 5 minut temu, Tadek11 napisał(a): Chyba nikt nie powie chyba że Akcja Charytatywna WOŚP to jest Polityka ? Owsiak jest bardzo zangażowany w politykę. Audytu do tej pory nie ma co z pieniędzmi tak na prawdę robi. Bo chyba nikt nie wierzy że robi to z dobroci serca. 1 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 4 minuty temu, hurriway napisał(a): Owsiak jest bardzo zangażowany w politykę. Audytu do tej pory nie ma co z pieniędzmi tak na prawdę robi. Bo chyba nikt nie wierzy że robi to z dobroci serca. https://www.o2.pl/biznes/skontrolowano-wosp-sa-wyniki-7027549648947712a Cytuj
hurriway Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 2 minuty temu, Tadek11 napisał(a): https://www.o2.pl/biznes/skontrolowano-wosp-sa-wyniki-7027549648947712a Cytuj
daro Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 17 minut temu, Tadek11 napisał(a): Chyba nikt nie powie chyba że Akcja Charytatywna WOŚP to jest Polityka ? https://www.bankier.pl/wiadomosc/Nielegalne-finansowanie-kampanii-wyborczej-na-plakatach-WOSP-Kandydatka-FORUM PSZCZELARSKIE BEZ POLIYKI!!-zawiadamia-PKW-8621429.html Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 40 minut temu, daro napisał(a): 59 minut temu, Tadek11 napisał(a): Chyba nikt nie powie chyba że Akcja Charytatywna WOŚP to jest Polityka ? Jak prawie wszystko. Ale myślę na chłopski rozum :), że jakbym coś takiego zorganizował, to skarbówka by raczej nie odpuściła. Zwłaszcza, że przez 8 lat poprzedniej władzy (która nie sprzyjała mu), Owsiak z tą chaarytatywną zbiórką na pewno by beknął, jakby nie miał pokrycia w papierach Cytuj
hurriway Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia https://wiadomosci.radiozet.pl/Biznes/ile-pieniedzy-przekazuje-wosp-na-bezposrednia-pomoc „Zgodnie z zapisami w ustawie o zbiórkach publicznych środki zebrane w ramach ogłoszonej zbiórki pt. Finał WOŚP w całości muszą być przeznaczone na cele zbiórki”. Istny robin hood. Bierze tylko 8% - tak wam się wydaje. Jest tyle kruczków prawnych... Załóżmy że pieniądze są przetrzymane przez pół roku na % odsetek z tego to miliony które nie trzeba uwzględnić. 2 Cytuj
Zbyszek Mazur Opublikowano 11 Stycznia Opublikowano 11 Stycznia 4 minuty temu, hurriway napisał(a): Istny robin hood. Bierze tylko 8% - tak wam się wydaje. Jest tyle kruczków prawnych... Załóżmy że pieniądze są przetrzymane przez pół roku na % odsetek z tego to miliony które nie trzeba uwzględnić. Rozumiem, że w dzisiejszych czasach trudno o uczciwych ludzi, ale czy Prawo pozwala na takie bezczelne oszustwa? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi