Bohtyn Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam i pozdrawiam.Dzisiaj 13 stycznia przypada 2 rocznica śmierci ŚP naszego forumowego Kolegi ADAMA nick Malon.Proszę Was jeżeli Wam to nie przeszkodzi abyście wspomnieli Go w Waszych modlitwach.Aby będąc w niebiańskiej pasiece Naszego Ojca,wstawiał się za nami i naszymi pszczółkami u:Pani rojów grających jak pieśń różańcowa,Pani majowej łąki, pola kwitnącego,Pani lipca i rzepaku - Maryi. 1 Cytuj
6Cichy Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Witam i pozdrawiam. Dzisiaj 13 stycznia przypada 2 rocznica śmierci ŚP naszego forumowego Kolegi ADAMA nick Malon. Proszę Was jeżeli Wam to nie przeszkodzi abyście wspomnieli Go w Waszych modlitwach. Aby będąc w niebiańskiej pasiece Naszego Ojca, wstawiał się za nami i naszymi pszczółkami u: Pani rojów grających jak pieśń różańcowa, Pani majowej łąki, pola kwitnącego, Pani lipca i rzepaku - Maryi. na zawsze pozostał w mojej pamięci i cieszę się że mogłem poznać osobiście wielkiego pszczelarza Cytuj
bogor Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Boguś dzięki Ci wielkie za wspomnienie naszego wspólnego kolegi. Do dziś nie mogę pogodzić się z myślą ,że tak wspaniali ludzie odchodzą. Cześć Jego pamięci. Cytuj
Bohtyn Opublikowano 13 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2016 Ale ten czas leci - prawda ??? Wydaje mi się jakby to było wczoraj nawet pogoda taka sama. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Opublikowano 13 Stycznia 2016 Będziemy pamiętali Adama i jego cenne rady na forum i życzliwość dla ludzi. Tadek Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Adam był moim największym nauczycielem pszczelarstwa .Jego rady były zawsze trafne , profesjonalne i na czasie .Zdradzał szczegóły , tajniki , które większość pszczelarzy skrywała jak skarb największy .Adam tym skarbem się dzielił .Niech spoczywa w pokoju .A jak radzi sobie w Adamowej pasiece Dominik - syn Adama ?Daje radę ? Kontynuuje dzieło Ojca ? Cytuj
Bohtyn Opublikowano 14 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2016 Z tego co słyszałem, jakoś sobie radzi, zmniejszył do ok 10 uli, bo nie ma za dużo czasu, praca, budowa. itd. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Dobre i to .Szkoda byłoby całkiem zapuścić taką pasiekę . Cytuj
Bożena Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 MALONA wspominam często. Zaczynałam swoją przygodę z pszczołami od JEGO cennych rad. Wspierał na duchu i zawsze po radach pytał jak to czy tamto zrobiłam, z jakim skutkiem. Brakuje teraz takich ludzi Cytuj
daro Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Najważniejsze że podtrzymuje. Skończy się budowa znajdzie się czas , a jak mówią jaki ojciec taki syn. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi