piotrpodhale Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ludzie co wy będziecie robić z telim rzepakiem,chyba przyjedziecie handlować przy zakopiance :D Cytuj
Słowian Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ja pierwsze 40 l już sprzedałem 60 słoiczków 0.25 zanoszę jutro do przedszkola syna (taki "chłyt martetingowy" ), 120 się kremuje w wiadrach od Roberta, 20 rozlewam normalnie a jeszcze sporo zostawiłem w ulach około 30-50 l zaraz po niedzieli trzeba będzie to wykręcić i przerzucić dziewczyny na akacje bo pomału już się zbiera do kwitnienia. Podsumowując wziąłem już ok 180 l plus jeszcze to co w ulach zostało razem będzie ponad 200 l z 10 rodzin (stoi 12 ale do 2 nic nie nosiły matule do wymiany bo staruchy jakieś chyba ), Jak na początkującego super wynik dla mnie no i każda rodzina odbudowała po korpusie 18 niektóre nawet dwa . Tylko komu ja jeszcze sprzedam ponad 150 sloi rzepaku , baner zamówiony może bedzie jutro powieszę na płot może sie coś ruszy plus akcja w przedszkolu może się rozniesie . Żeby na akacji poszło tak samo to będzie lux, jak to mówia od przybytku głowa nie boli 1 Cytuj
daro Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Co do Promocji i chciałbym do tego zachecić Wszystkich. Biorę 0,5 litra z pierwszego kręcenia ( jeszcze ciepły) na 30 smyków i niosę do 1 klasy w szkole. ( teraz to chyba 5 latki) . Mam Panie obcykane i Rodziciele pełniąc swoje obowiązki dostarczają chleb , masełko. Panie Nauczcielki robią święto Miodu, ja nie raz pomarudzę ( jak potrzeba) . Ktoś kto zna smaki dzieciństwa wie jak one wpływają. Mój Pardziadek mówił - rzuć przed siebie a znajdziesz za sobą. 1 Cytuj
daro Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Wracając do tematu u mnie drugi rzut rzepaku w pąkach. Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 daro co Ty z tym rzepakiem będziesz robił Małżonka będzie się kąpać w miodzie żeby była słodsza Cytuj
daro Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 No kurde nie wiem bo to słabo chodliwy u mnie towar. Na tym miejscu wszystkie rójki , odkłady . Ładnie się odbudują , trudno. Najwyżej u Roberta wiader dokupię bo w słoikach mam ponad 250 l. I starczy. P.S. Moja Ślubna słodsza od miodu . Nie jeden się ślini. Cytuj
MAZI Opublikowano 5 Czerwca 2016 Opublikowano 5 Czerwca 2016 Ładuj w słoiki - zimą kupią wszystko. Cytuj
zdzich123 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Opublikowano 8 Czerwca 2016 Kogo ładować ma daro w słoiki--- ślubną .? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi