Paweł Opublikowano 14 Czerwca 2015 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Grafikę najprościej wstawić poprzez kliknięcie ikonki "GRAFIKA" podczas piasnia postu. Musimy wtedy podać adres grafiki znajdującej się na jakimś serwerze.Osobiście preferuję drugą opcję. Używam do tego strony http://naforum.zapodaj.net/Tam klikam przeglądaj i wybieram grafikę ze swojego komputera.Wybieram rozmiar miniaturki 100x100Klikam ZAPODAJ i kopiuję opcję:BBCode (do wstawienia na forum, wyświetla miniaturkę): Następnie wklejam zaznaczony tekst w swojego posta. Cytuj
baru Opublikowano 21 Lutego 2016 Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam mam pytanie odnośnie wstawiania awatara ,przy wgrywaniu awatara jest instrukcja, "Możesz dostosować wyciętą grafikę po jej wgraniu..Zalecana jest grafika o wymiarach co najmniej 200px" a skrypt przeskalowuje ją na 90px wiec lepiej by było zmienić od razu na 90 px bo większa szerokość nie wchodzi . Piszę bo obcinało mi własnie za szeroki awatar . Cytuj
Paweł Opublikowano 21 Lutego 2016 Autor Opublikowano 21 Lutego 2016 Witam mam pytanie odnośnie wstawiania awatara ,przy wgrywaniu awatara jest instrukcja, "Możesz dostosować wyciętą grafikę po jej wgraniu.. Zalecana jest grafika o wymiarach co najmniej 200px" a skrypt przeskalowuje ją na 90px wiec lepiej by było zmienić od razu na 90 px bo większa szerokość nie wchodzi . Piszę bo obcinało mi własnie za szeroki awatar . srawdze o co chodzi Cytuj
Ślężańskie Miody Opublikowano 11 Marca 2018 Opublikowano 11 Marca 2018 Dzięki moi drodzy za spotkanie.Mam nadzieje że wszyscy dotarli cało do domu.Mam nadzieję że następnym razem będzie nas dużo więcej.Fantastycznie było Was poznać osobiście i pogadać Pozdrawiam, Daniel 4 Cytuj
Krzychu Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Odkopie temat. Jak wstawić grafikę nie do posta a do galerii? Pomimo wielu prób nic się nie dodało :/ Cytuj
Sangbleu Opublikowano 7 Października 2020 Opublikowano 7 Października 2020 Czy w ten sam sposób można wstawić prezentację pp/pdf? Cytuj
baru Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 (edytowane) 21 godzin temu, Sangbleu napisał: Czy w ten sam sposób można wstawić prezentację pp/pdf? Dbajmy o pszczoły.docx Mnie się udało ,przenosisz plik na pisanego posta i jest . Przy okazji rozpowszechnię , bo według wet. choroby pszczół, znów zbierają żniwo Edytowane 8 Października 2020 przez baru Cytuj
daro Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Cytat Pomóż konkurencji - będziesz miał zdrowe pszczoły. I to polecam wszystkim . Cytuj
Tikcop Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 Przeczytałem. Trochę nie podoba mi się pewien ton. Ale może mi się zdaje. Akurat ten kto trzyma dla zysku czyt dużo miodu nie będzie ich zabiedzał. Cherlaki dobre na malinę z podkarmiaczki a nie w pole gdzie nic nie uwloką. 1 Cytuj
Beeman Opublikowano 8 Października 2020 Opublikowano 8 Października 2020 15 hours ago, baru said: Przy okazji rozpowszechnię , bo według wet. choroby pszczół, znów zbierają żniwo A to niespodzianka! W polu pustki, w ulu pustki. Cziekawe czy by ich nie zkrzyżować z kornikami. Tak to zawsze cos by przyniosly. 1 Cytuj
baru Opublikowano 9 Października 2020 Opublikowano 9 Października 2020 Chodziło o tych którzy uważają że pszczoły "są bezobsługowe ". Cherlaki mog ale zarazić okolice . Cytuj
PiotrekF Opublikowano 6 Marca 2021 Opublikowano 6 Marca 2021 Podpowiedź dla emka24... ...i oczywiście dla każdego chętnego/chcącego wstawić zdjęcie do swojego postu . Od jakiegoś czasu (gdy pojawiła się taka możliwość) 'robię' tak : - klikam 'dodaj pliki' (napisane na czerwono) - ze 'swojej galerii' , czyli tego miejsca gdzie zapisuję swoje zdjęcia, wybieram to które chcę ... dwa razy klikając na wybrane ... - pojawia się "dodana grafika" ..... - gdy już mam co potrzeba : tekst + foto klikam 'dodaj odpowiedź' - i tak to sobie czynię Wam (a tym samym sobie najbardziej ?) życzę jak najwięcej foto na forum PF 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi