Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Wybór Debiutanta oraz Pszczelarza 2016 roku  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Debiutant 2016r.

• Emik3
      14
    • kri
      1
    • Ewunia
      13
    • PawelKS3
      15
    • Kubek33
      9
    • Nacek
      2
    • siverit
      8
    • hucul
      8
  2. 2. Pszczelarz 2016r.

• Tadek11
      6
    • daro
      8
    • piotrpodhale
      12
    • joasia
      6
    • Imker
      2
    • Słowian
      9
    • Mazi
      1
    • Bohtyn
      7
    • Boddan
      0
    • Robi_Robson
      20
    • bogor
      1
    • Xpand
      2
    • Ślężańskie Miody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie wiem nie liczyłem tego , ale Paweł tak napisał :

Każdy może oddać po 2 głosy (dla dwóch osó B) na Pszczelarza  Roku 2016 oraz 2 głosy (dla 2 osó B) na debiutanta.

Czyli każdy może oddać po cztery głosy dwa dla pszczelarza i dwa na debiutanta świadczy o tym wyraz "oraz"  . Ja tak to zrozumiałem , Niech Paweł wyjaśni jakie miał intencje i czy wyraził się precyzyjnie ??, jak by co to ja skoryguję liczbę głosów.  :D  Wszak to jest tylko zabawa. Ale czy inni tez tak zrozumieli jak ja ??? i czy skorygują ???

Opublikowano

Może zamiast nagród zrobić zrzutę na autokar do zwycięzców i tak jednego dnia wpaść w "odwiedziny" do debiutanta a drugiego dnia do pszczelarza roku? :P. Każdy by zabrał ze sobą coś ze spiżarki i byłoby co omawiać :)

Opublikowano

Jakieś spotkanie forumowe możnaby zrobić w jakimś fajnym miejscu. Mielibyśmy nocne pszczelarzy rozmowy :)

• Lubię 1
Opublikowano

nie wiem nie liczyłem tego , ale Paweł tak napisał :

Czyli każdy może oddać po cztery głosy dwa dla pszczelarza i dwa na debiutanta świadczy o tym wyraz "oraz"  . Ja tak to zrozumiałem , Niech Paweł wyjaśni jakie miał intencje i czy wyraził się precyzyjnie ??, jak by co to ja skoryguję liczbę głosów.  :D  Wszak to jest tylko zabawa. Ale czy inni tez tak zrozumieli jak ja ??? i czy skorygują ???

Tadeusz - proszę o oddanie 2 głosów na Debiutanta + 2 głosy na Pszczelarza.

Opublikowano

No dokładnie jakiegoś ładnego BF podeślesz i zaraz korektę się zrobi :D

Opublikowano

BCF od polbarta mogą być ?? :D zresztą i tak nie wygram z Robim (i bardzo słusznie gdzie mi do niego :D ) więc nie wiem czy mi się opłaca :D

Opublikowano

Piotr teraz poważnie coć klawka mi się zlewa jak sie sprawdzą nbiore 2-3 reproduktorki na jesien tan powiedzmy sierpien dla pszczól jesien i jadę w 2018 ze swoją produkcja a wy macie matki za koszt przesyłki lub dojscia na biedre wieczoem jak będę z dostawą :D 

Kocham to forum cóż ja oradze :D

Opublikowano

A miałem się za matki brać a tu takie niespodzianki... chyba ze jutro już nie będzie aktualne haha

Dobrze ze Słowian wygrasz chociaż Pan Piotr i Pan Tadek sobie odpoczną bo się zawsze musieli napisać, napomagać ... teraz czyń swoją powinność :D

Jak by nie było tytuł zobowiązuje ;)

Opublikowano

Nie wygram Robert godzien nie ja :D a poza tym zaraz tu wpadnie Car Daro i wj***e mi bana i będzie po ptokach :D kto bedzie głosował na takiego zbanowanego rozbójnika jak ja :D

Opublikowano

Będzie pewnie 2 pszczelarzy roku więc się nie migaj ;)

No dostaniesz żółty kartonik za brak kultury...styki :D

Opublikowano

A miałem się za matki brać a tu takie niespodzianki... chyba ze jutro już nie będzie aktualne haha

Dobrze ze Słowian wygrasz chociaż Pan Piotr i Pan Tadek sobie odpoczną bo się zawsze musieli napisać, napomagać ... teraz czyń swoją powinność :D

Jak by nie było tytuł 

Opublikowano

Zaraz zobaczymy niech tylko zdąży doczytać :D a może też co chlapnoł przy sobocie to bedzie bardziej wyrozumiały :D

Imkuś wiem że szczylek jesteś ale dlaczego wśród pszczelarzy jeszcze online na forum tytułujesz kogoś Pan/Pani , przecież w necie nie ma Panów weź sie ogarnij bo bana ci dam :D Tadziu na bank sie nie obrazi 

OOOOOOOOOOO chyba Car mi wyskoczył :D

Opublikowano

Aż flaszkę to z 2-3 razy się nią narąbie :D

Szczylek.. dobrze by było 3... na blacie i taki charakter ;)

Tak już mam. Nie wiem jak inni wyglądają wiec uźywam nicków. A Ci delikwenci wiem ze juz wiekowi :P

Nie obiecuj z tym banem :D