Krzychu Opublikowano 1 Września 2023 Autor Opublikowano 1 Września 2023 W dniu 30.08.2023 o 21:36, manio napisał(a): Krzychu , czas zacząć wątek sezon 2024 Jeszcze są nawłociowcy a może nawet i wrzosowcy? W każdym razie np ja jeszcze nie dokończyłem karmienia i za ok tydzień podam im ostatnią dawkę na zalanie gniazd. Może tym razem ktoś inny przejmie pałeczkę nowego wątku kolejnego sezonu?;) Cytuj
manio Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 Godzinę temu, Krzychu napisał(a): Może tym razem ktoś inny tłoku nie ma ? Cytuj
Tadek11 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 2 godziny temu, manio napisał(a): tłoku nie ma ? I jak to zinterpretować ? Wydaje mi się że zapał do pszczelarstwa topnieje i w tym należy szukać wytłumaczenia , chociaż podobno jest moda na pszczelarstwo hobbystyczne w podmiejskich okolicach i narobiło się dużo takich kilku ulowych pszczelarzy , ale oni zapewne nie czują się tacy odważni , żeby wyskakiwać przed szereg , a tu nie o to chodzi , założyć temat może każdy czy każda z zarejestrowanych osób na forum nawet nowicjusz. A dla nas starszych stażem pszczelarzy perspektywy ekonomiczne i stagnacja na rynku raczej skłaniają do zwijania interesu . Wszyscy wiedzą o co chodzi. I jak nikt nie założy na ochotnika do końca roku kalendarzowego to pewnie założy taki wątek ktoś z administracji ☺️ i pszczelarstwo Polskie na pewno nie upadnie . 🙂 1 Cytuj
michal79 Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 ojtam ojtam Założyłbym zaraz po ukończeniu zakarmiania Cytuj
hurriway Opublikowano 1 Września 2023 Opublikowano 1 Września 2023 6 godzin temu, Tadek11 napisał(a): Wydaje mi się że zapał do pszczelarstwa topnieje i w tym należy szukać wytłumaczeni Tadku dwa powody, taki temat to milion powiadomień na forum i na maila dla zakładającego - nie każdy tego chce. Druga sprawa że forum już mocno przymiera, i nie wiązałbym tego z brakiem zainteresowania pszczelarstwem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi