michal79 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 "Witam serdecznie Tomek Miodek. Jesteśmy w Istambule. Cena na półce jest w EURO, za kilogram miodu." Cytuj
Beeman Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 A obok znajdziesz miod za $15/kg. To tak jak w monopolowym sa butelki po $300 a sa i po $30. Jak kogos stac to jego sprawa. Wczoraj obalilem z kolega butelke Luksusowej z miodem i propolisem. Polecam, nawet zagrychy nie trzeba. Na 1/2l wodki trzy stolowe lyzki miodu i pare kropel propolisu. Dobrze aby postalo ze dwa tygodnie. 2 Cytuj
michal79 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Beeman napisał: A obok znajdziesz miod za $15/kg. To tak jak w monopolowym sa butelki po $300 a sa i po $30. Jak kogos stac to jego sprawa. Wczoraj obalilem z kolega butelke Luksusowej z miodem i propolisem. Polecam, nawet zagrychy nie trzeba. Na 1/2l wodki trzy stolowe lyzki miodu i pare kropel propolisu. Dobrze aby postalo ze dwa tygodnie. W Polsce stoją na półkach drogie alkohole. A drogiego miodu nie ma. Cytuj
Beeman Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 4 hours ago, michal79 said: Cena na półce jest w EURO Prosze bardzo miod Manuka. 250gr $200 czyli $800 za kg. Smakowo? Wole moj kremowany. Cytuj
michal79 Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 17 minut temu, Beeman napisał: Prosze bardzo miod Manuka. 250gr $200 czyli $800 za kg. Smakowo? Wole moj kremowany. Gdzie Rzym, a gdzie Krym... Piszę o sklepach w Polsce. 1 Cytuj
Beeman Opublikowano 1 Stycznia 2023 Opublikowano 1 Stycznia 2023 1 hour ago, michal79 said: A drogiego miodu nie ma. 41 minutes ago, michal79 said: Piszę o sklepach w Polsce. Cóż, trudno oczekiwać, że taki miód znajdzie się na półce w Biedronce? Na pewno są w sklepach ze zdrową żywnością, delikatesy typu Krakowski Kredens? 1 1 Cytuj
daro Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 13 godzin temu, michal79 napisał: Wczoraj obalilem z kolega butelke Luksusowej z miodem i propolisem. Ja po jakimś czasie z kolegą władzę obalaliśmy . Gdy próbowaliśmy dojść do bramy doszło do nas że się jednak obali sama . Mój kolega twierdzi e jak nie ma po 0,7 na głowę to nawet rozpoczynać dyskusji nie warto .? 12 godzin temu, Beeman napisał: Cóż, trudno oczekiwać, że taki miód znajdzie się na półce w Biedronce? Też nie prawda są i normalne miody w biedrze ale cena 50 pln za słoik 0,5 l . Jak cena taki towar . Cytuj
Tadek11 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 4 godziny temu, daro napisał: Ja po jakimś czasie z kolegą władzę obalaliśmy . Gdy próbowaliśmy dojść do bramy doszło do nas że się jednak obali sama Dobry wybór ? 1 Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 2 Stycznia 2023 Opublikowano 2 Stycznia 2023 1 godzinę temu, Tadek11 napisał: Dobry wybór ? Moja ulubiona , to dzika kaczka - wiśniowa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi