hurriway Opublikowano 8 Stycznia Autor Opublikowano 8 Stycznia (edytowane) Wspomnień czar. A jak drożdżami babuni w zimę karmił. A matki pszczele jak gołębie z balkonu oblatywał. Ach, szkoda że pousuwał te filmiki... Może ktoś ma w archiwum ? ;D Edytowane 8 Stycznia przez hurriway Cytuj
michal79 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia 7 godzin temu, hurriway napisał(a): Wspomnień czar. A jak drożdżami babuni w zimę karmił. A matki pszczele jak gołębie z balkonu oblatywał. Ach, szkoda że pousuwał te filmiki... Może ktoś ma w archiwum ? ;D I mu matka wróciła. Do klateczki transportowej na balkonie. Niezłe to było. Cytuj
daro Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia W dniu 6.01.2025 o 19:59, hurriway napisał(a): Przytoczyłeś definicje która potwierdza to co ja mówię a nie to co ty. Zobacz co jest na pierwszym miejscu: czynność wykonywana dla relaksu w czasie wolnym. A jak ujęty w tym jest zarobek? Na końcu i że nawet może być, czyli zazwyczaj nie ma. Hobby w definicji jest dla ciebie Nie zrozumiesz bo nie chcesz . Więc nie tłumaczę , robię przy pszczołach dla przyjemności bo nigdy z nich nie było takich pieniędzy ktrórych nie zarobił bym gdzieś indziej. Ja tego gostka oglądałem 5 minut a tu wspominki zaduszne . Mnie nauczono pewnej zasady jak poniżej . Nie koniecznie za pieniądze . Są różne środki płatnicze . 1 Cytuj
zdzich123 Opublikowano 8 Stycznia Opublikowano 8 Stycznia W dniu 7.01.2025 o 14:32, Krzychu napisał(a): Niestety mam pomału wrażenie, że to, że forum ożyło w ostatnich dniach to jest tak jak przed śmiercią konającego człowieka. Dzień przed śmiercią człowiek wstanie z łóżka i uważa, że nic mu nie jest, czuje się znakomicie. Tak samo tutaj, wpadli na chwilę wszyscy starzy wyjadacze ale chyba tylko po to by postawić kropkę nad i. I tyle. Tyle i aż tyle . Mało ludzi tutaj się angażuje to prawda , bez różnicy młodzi czy starzy wiekiem czy doświadczeniem pszczelarskim . Tutaj jest jak w UE --- Berlin i Bruksela , jedyna prawda . Cytuj
Krzychu Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia W dniu 8.01.2025 o 18:57, zdzich123 napisał(a): Tutaj jest jak w UE --- Berlin i Bruksela , jedyna prawda . Na tą jedyną tutaj prawdę - patrzę głównie z przymrużeniem oka 2 Cytuj
Tadek11 Opublikowano 10 Stycznia Opublikowano 10 Stycznia W dniu 8.01.2025 o 18:57, zdzich123 napisał(a): Tutaj jest jak w UE Ależ lepiej 😄 https://youtu.be/hHSxZzcEY3s Cytuj
hurriway Opublikowano 11 Stycznia Autor Opublikowano 11 Stycznia Nasza gwiazda dodała kolejny filmik. Jak go tak słucham to mam wrażenie, że ta likwidacja pasieki już nastąpiła. Tzn że po prostu popłynął i z tych pszczół nic nie zostało. Przez chwilę wrócił nawet do dawnego siebie. Opowiadał o pojeniu pszczół nalewkami i że to nie prawda że pszczoły się opiją w końcu nie mają błędnika. Naprawdę będę tęsknił za tym gościem xD nie dlatego że był dobrym pszczelarzem, ale dlatego że szło się pośmiać. Cytuj
daro Opublikowano 12 Stycznia Opublikowano 12 Stycznia 11 godzin temu, hurriway napisał(a): dlatego że szło się pośmiać. Ja tam wolę komików a to pajac . Nic śmiesznego Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi