Słowian Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Robert ostro idziesz tak trzymaj no i gratulacje dla ciebie Cytuj
kubek33 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Ksawery rozbójnik zdmuchnął mi 2 dachy i nadstawki. Na szczęście gniazda nie wywrócił - mam nadzieję że będzie ok. Cytuj
Xpand Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 U mnie wszystkie ule ok, nawet daszki nie spadły, więc jestem zadowolony ze swojej konstrukcji, bo na takie właśnie warunki chciałem je przewidzieć. Z ~2 dni temu robiłem przeglądy, więc trochę je porozklejałem. Niestety w najsilniejszy ul przywalił mi duży plastikowy stół - dość mocno wiało. Stół rozwalony i przesunęły się korpusy, rano je poprawiłem, ale co z pszczołami to nie wiem. Cytuj
morzedzungli Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Najwięcej dmuchało na styku Lubuskiego i Dolnośląskiego U mnie narozrabiał ale tylko daszki pospadały i korpusy, na ul kładę pół bloczka fundamentowego a mimo to poszło... https://naforum.zapodaj.net/b7817bc9b2e6.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/61ef35e45cd2.jpg.html Karol Cytuj
Xpand Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 morzedzungli przykra sprawa. Co do zdjęć, to załóż sobie konto np. na tinypic.com i wtedy sobie wklejasz linki do nich tutaj. Na forum jest limit wagowy. Cytuj
daro Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 https://naforum.zapodaj.net/ Poprzez tę stronę. Cytuj
daro Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Ja to się tak zapytam , a żona gdzie ? No chowacz brukwiaczek że tak powiem . Słoiki MYĆ to pewnie żona , medale Robert . Totalny szowinizm. Marki nie robię mam większą niż możliwości produkcji. Cytuj
PiotrekF Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 W pasiece już wreszcie spokój . Woda po niedawnych obfitych deszczach opadła i w stawach jest stan normalny . W pasiece obeschło . Rowy odwadniające zostawię na wszelki wypadek do wiosennych roztopów A poza pasieką ... Pochwalę się ... A co mi tam . /..../ a jednak mimo 'przeciwności' , po znojnej pracy 'nagroda'/sukces .... też się cieszę PF Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 Słoiki MYĆ to pewnie żona , medale Robert . Totalny szowinizm. Wręcz przeciwnie . W Ełku puchar i w Poznaniu medal odbierała Weronika Cytuj
daro Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Ta .... A nie pytasz się czemu chowacz brukwiaczek ? P.S. Dziś również i ja zostałem nagrodzony - Bardzo lubię takie laurki. To nic że drukowane. Cytuj
daro Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 Ale żeby nie było GRATULACJE . Mnie w gazetach nie pokazują chyba że w dziale wypadki . Cytuj
MAZI Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 U mnie 3 daszki zdmuchnęło ale ok. Cytuj
kubek33 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 Pogoda dopisuje od 4 dni więc szał pyłkowy trwa - noszą z gorczycy a i ze 2 ary facelii sąsiad mi zasiał więc tam jedna drugą pogania...uzupełniają zapasy - wiosną będzie jak znalazł. Oby tylko matki nie naczerwiły za dużo.... najlepiej wcale. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi