Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Wybór Debiutanta oraz Pszczelarza 2016 roku  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Debiutant 2016r.

• Emik3
      14
    • kri
      1
    • Ewunia
      13
    • PawelKS3
      15
    • Kubek33
      9
    • Nacek
      2
    • siverit
      8
    • hucul
      8
  2. 2. Pszczelarz 2016r.

• Tadek11
      6
    • daro
      8
    • piotrpodhale
      12
    • joasia
      6
    • Imker
      2
    • Słowian
      9
    • Mazi
      1
    • Bohtyn
      7
    • Boddan
      0
    • Robi_Robson
      20
    • bogor
      1
    • Xpand
      2
    • Ślężańskie Miody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To co ja mam powiedzieć? 0 (słownie: ZERO) głosów  :ph34r:  Postanowiłem, że za zajęcie ostatniego miejsca sam zafunduję sobie nagrodę. A jaką to napiszę po ankiecie, żeby Zwycięzca mi zazdrościł :D :D  :D  i żałował, że nie przegrał z kretesem...

Opublikowano

Była fajna zabawa i forum się rozruszało ale skoro ktoś widzi w tym same problemy to może faktycznie skasujcie tą ankietę.

Mnie się ten pomysł podobał ale gdy pojawili się krytykanci wszystkiego to czuje jakiś niesmak.

Lepiej siedzieć na d... i nic nie robić.

• Lubię 1
Opublikowano

Była fajna zabawa i forum się rozruszało ale skoro ktoś widzi w tym same problemy to może faktycznie skasujcie tą ankietę.

Mnie się ten pomysł podobał ale gdy pojawili się krytykanci wszystkiego to czuje jakiś niesmak.

Lepiej siedzieć na d... i nic nie robić.

Jak na  każdym forum piszecie  o sprawach ważnych i poważnych, ale czasem trzeba wrzucić na luz i pożartować.Jeśli ktoś ma z tym problem to niech założy sobie bloga i pisze o czym tylko chce.

• Lubię 1
Opublikowano

Ewunia, też tak uważam. Bardzo cenię ludzi, którzy coś robią i mają jakieś pomysły. Lubie też pożartować i uważam, że każdemu przyda się trochę luzu na forum, bo życie i tak serwuje nam wystarczająco dużo stresu.

• Lubię 2
Opublikowano

Ewunia, też tak uważam. Bardzo cenię ludzi, którzy coś robią i mają jakieś pomysły. Lubie też pożartować i uważam, że każdemu przyda się trochę luzu na forum, bo życie i tak serwuje nam wystarczająco dużo stresu.

Oczywiście masz rację :)  gdyby ktoś z nas szukał tu przygód to zapewne zapisałby się na forum randkowe a nie pszczelarskie :lol: :lol: :lol:

• Lubię 1
Opublikowano

Ewunia opamiętaj się ;)

Teraz mi kurde to forum randkowe po głowie chodzi ;):D

Opublikowano

Ewunia opamiętaj się ;)

Teraz mi kurde to forum randkowe po głowie chodzi ;):D

No to zapisz się ;)  może mają ciekawsze ankiety. I od razu debiutantem zostaniesz :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Ale wyrównana walka w debiutach ciekawe kto wygra jak w Opolu :D, bo moja topola juz na tartaku jutro kończymy ją robić i wstawię coś jak poukładam już u siebie, piękna jest :D, niektóre końcówki pokręciło np, na sękach no ale cóż jakiś odpad musi być :D  . Bardzo podoba mi się to drzewo po heblarce :D tylko trochę za bardzo mi nawet wyschło 6  do 8 vol ma :D

Opublikowano

O Kur.. nie pomyślałem to zmowa przeciwko mnie :D to dostaną każdy po 1/2 wlkp i cieszcie się :D daszki i dennice sami sobie zrobą :D

A ty pewnie żałujesz że nie debiutujesz w tym roku :D

Opublikowano

Miodarka za prawie 5tysi

A prawie 100m2 klepki leźy od 2 lat i się kurzy... ale nie martw się daro w przyszłym sezonie chcę 100 korpusów kupić ;)

Opublikowano

Panie i panowie , dobrze jest brać ale gorzej już dać , tu nie chodzi mi o finanse ale jakieś słowo uznania , zauważanie kogoś , chociaż nie pisze może specjalnie na temat ale i też nie obraża .Jak biorę to jest cacy- jak się nie uda to jest BE. Wypaczone podejście .

Opublikowano

Ja chciałem tylko powiedzieć ze głosowanie na debiutanta to jawny spisek przeciwko mnie ;) jak dalej cala 3 będzie ex aequo to dostaną po listewce, jednym pajaczku, i siatkę na dennice :D

Opublikowano

Ty się lepiej weź juz za robotę bo przy trzech ulach trochę zejdzie :lol:

• Lubię 2
Opublikowano

zaraz cofne swoje głosy tak jak były, to tylko dla jaj nie będę się wygłupiał ale jak to bywa w kumulacji wygrani dzielą się cała kwota nie mam pojęcia jak ich 3 pogodzić, ma ktoś jakiś pomysł?? jednemu dennice, drugiej korpus a trzeciemu powałka i daszek :D 

Opublikowano

Słowian ---Obiecałeś , pierwszemu od góry przy obecnym , niezmienionym ustawieniu.Ale to ma być tylko dla Twojej wiadomości , bo zaraz przewalutują tabelę .