Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Wybór Debiutanta oraz Pszczelarza 2016 roku  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Debiutant 2016r.

• Emik3
      14
    • kri
      1
    • Ewunia
      13
    • PawelKS3
      15
    • Kubek33
      9
    • Nacek
      2
    • siverit
      8
    • hucul
      8
  2. 2. Pszczelarz 2016r.

• Tadek11
      6
    • daro
      8
    • piotrpodhale
      12
    • joasia
      6
    • Imker
      2
    • Słowian
      9
    • Mazi
      1
    • Bohtyn
      7
    • Boddan
      0
    • Robi_Robson
      20
    • bogor
      1
    • Xpand
      2
    • Ślężańskie Miody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziwne bo ja flaszek nie pijam i normalne posty znikały... a najlepiej znikają takie co są już kilka stron wcześniej... wiem wiem pewnie nikt nic nie wie

To jest spisek!

Opublikowano

Tak pierdzielisz jakbyś miał usunięty co drugi post. :angry:

Piotr nie chodziło mi o ciebie, tylko o tego pierona Dara :D  on bardziej na poglądy polityczne wrażliwy :D a ty na przekleństwa :D tzn.ma takie same jak moje :D tylko bardziej wrażliwy na ich wylewanie na forum  :D

Opublikowano

A tak w ogóle szkoda ze nie widać adresów IP użytkowników teź by co nieco wyszło. Bo ktoś albo jest głupi albo ślepy jak nie widzi co się dzieje :)

Opublikowano

Rozwiązanie problemu jest w zasadzie proste .Dwie grupy liderów , nowicjusze w jednej i prezesi w drugiej grupie , ale tak żeby jedni nie mogli głosować na drugich . Przykładowo do roku nowicjusz  Jeśli jest możliwość ustawienia tak forum .Druga sprawa taka , że bym chciał  się  przyznać do jednej sprawy , ale się boję .

Opublikowano

Rozwiązaniem problemu będzie jak na ambrozji... jedno konto na jeden adres IP.... no może nie całkiem skuteczne no ale nie będzie takiej dziecinnej zabawy jak teraz

• Lubię 1
Opublikowano

Rozwiązanie problemu jest w zasadzie proste .Dwie grupy liderów , nowicjusze w jednej i prezesi w drugiej grupie , ale tak żeby jedni nie mogli głosować na drugich . Przykładowo do roku nowicjusz  Jeśli jest możliwość ustawienia tak forum .Druga sprawa taka , że bym chciał  się  przyznać do jednej sprawy , ale się boję .

Zdzichu wal smiało nie bój się admini/mody są spoko wiem po sobie za takie wybryki na amnezji dostał bym minimum  odpoczynek :D

Tak że mów co ci na wątrobie siedzi, mimo wszystko bedę cię bronił :D bo widzę że cie coś gryzie  

Opublikowano

Dziwne bo ja flaszek nie pijam i normalne posty znikały... a najlepiej znikają takie co są już kilka stron wcześniej... wiem wiem pewnie nikt nic nie wie

To choć mniej więcej napisz temat. Słowian ja nie chcę wojen . Jak kto poklnie to sobie opinię wystawia i tylko sobie . Zobacz ja tylko usunąłem a Robert się nie odzywa. :D

A co by było jak byście sobie te poglądy wymieniali do woli. ?

Niczego więcej ja nie usuwam. Nawet jak mnie k.rw trąca.

Opublikowano

Użytkownik Słowian nie może otrzymywać żadnych nowych wiadomości  :blink: - co to ma być czeka nas kolejna banicja?

Opublikowano

To już 3 użytkownik co nie może się do mnie dostać więc lewacki wywiad niestety działa :(

Jak się nie da to piszcie na czarnota2@o2.pl

Zostałem zablokowany przez swoje poglady polityczno-owsikowe  :D

Ps. znowu jaja Ewunia ponownie zrównała sie z Emikiem , cos mi to gównem śmierdzi że na tyle głosów non stop jest remis :D

Ewunia nie mam nic do ciebie, niech tylko wygra jedno z was nie róbcie jaj  :D

Opublikowano

Daro, sam sobie napisałeś - SPRAWCA ZAMIESZANIA, to sie teraz tłumacz ;)

• Lubię 1
Opublikowano

Też bym obstawiał na tym jak się tak głebiej zastanowić to miało by to sens, niby taki prawicowy, popiera moje poglady ale czyści wszystko o polityce (przekleństwa mu nie przeszkadzają :D )a to może być wszystko dla nie poznaki a tak naprawdę działa przeciwko :D taki lewicowy Konrad Wallenrod pieron jeden :D :D  2smiejsie.gif  2smiech2.gif  2smiech.gif

Ps. a Robert jest na bibie w pszczelej odezwie się jak wytrzeźwieje i złapie kontakt z rzeczywistością :D 

Opublikowano

Daro, sam sobie napisałeś - SPRAWCA ZAMIESZANIA, to sie teraz tłumacz

To nie ja. Te Słowian blondynko a skrzynki zapełnionej nie masz ? Jak na stare rozmowy dochodzą a nowej zacząć nie możecie bo Pan zapomniał że nie ma studni bez dna.

Opublikowano

Daro ty brunecie upaplany w smole 2smiejsie.gif  , studiowałem informatykę (nie skończyłem rzuciłem tym na 4 semestrze sam :D ) jestem po technikum telekomunikacyjnym oraz informatycznym :D :D

Daro wtopa na całej linii :D

Opublikowano

To już 3 użytkownik co nie może się do mnie dostać więc lewacki wywiad niestety działa :(

Jak się nie da to piszcie na czarnota2@o2.pl

Zostałem zablokowany przez swoje poglady polityczno-owsikowe  :D

Ps. znowu jaja Ewunia ponownie zrównała sie z Emikiem , cos mi to gównem śmierdzi że na tyle głosów non stop jest remis :D

Ewunia nie mam nic do ciebie, niech tylko wygra jedno z was nie róbcie jaj   :D

Słowian ja się nie zgłaszałam do nominacji na debiutanta :) . Nie mam wpływu na to, co dzieje się  w ankiecie,nie wiem kto robi sobie jaja.Ale uważam ,że na debiutanta roku 2016 na pewno nie zasługuje a ni ja ani Emik.Jeśli jest taka możliwość to chce swoje głosy oddać PawłowiKS3 moim zdaniem jest najlepszym kandydatem na debiutanta. I niech się wreszcie skończy ta zabawa z głosami. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

No w zasadzie to ja wspominałem na początku, że jak się zarejestrowałem na forum w listopadzie to jaki ja mogę być debiutant na forum. Najwyżej na koniec obecnego roku miałbym w tej kwestii coś do gadania.

Powinny być dwie kwestie, raz kto nominowany na debiutanta, a dwa kto taką nominację chce przyjąć :).

Ja też chce się pozbyć głosów na mnie oddanych (nie obrażając oczywiście osób, które te głosy oddały) i przekazać je komukolwiek a najlepiej Ewuni :P, jeśli w ogóle taka opcja jest :). W przyszłych wyborach jeśli będzie taka opcja to mogę wystartować na debiutanta. Teraz to taki ze mnie debiutant, że ho ho, ule w piwnicy stoją a moje pszczoły jeszcze się nie wygryzły :).

Opublikowano

studiowałem informatykę (nie skończyłem rzuciłem

No i dlatego skrzynki nie opróżniasz.

Ja też chce się pozbyć głosów na mnie oddanych

To nie Twoje głosy. Kurde nie spinajcie się tak bo wam zwieracze puszczą. Zabawa ? Pamiętacie  co to jest ?

Opublikowano

Co innego jest jak ktoś robi fikcyjne konta po to tylko aby oddać głos i zapomnieć. Tak jak napisałem Piotrowi - zarejestrowałem się, przeglądam, czytam, zdobywam wiedzę. Nigdy nie będzie ze mnie pszczelarz ale bardzo bym chciał zakupić albo zostać obdarowanym przez Emika takim słoikiem miodu. Bo inaczej smakuje kupny, lokalny a od znajomego, który się stara i czeka na konstruktywną krytykę ;)

Opublikowano

Szczerze jak na spowiedzi , moja wina .To ja Tobie Słowian conęłem głosik , ale to tylko dlatego że dałem wszędzie po trzy .No, ale obiecałeś mnie bronić .

Opublikowano

Hehhehe nic się nie stało ważne że się przyznałeś Zdzichu jutro po ankiecie bedzie publiczne rozgrzeszenie przez 0bicz.gif i po sprawie, dalej będziemy kolegami :D