Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Wybór Debiutanta oraz Pszczelarza 2016 roku  

46 użytkowników zagłosowało

1. 1. Debiutant 2016r.

• Emik3
      14
    • kri
      1
    • Ewunia
      13
    • PawelKS3
      15
    • Kubek33
      9
    • Nacek
      2
    • siverit
      8
    • hucul
      8
  2. 2. Pszczelarz 2016r.

• Tadek11
      6
    • daro
      8
    • piotrpodhale
      12
    • joasia
      6
    • Imker
      2
    • Słowian
      9
    • Mazi
      1
    • Bohtyn
      7
    • Boddan
      0
    • Robi_Robson
      20
    • bogor
      1
    • Xpand
      2
    • Ślężańskie Miody
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdzielę głos dostałem! Błagam! Nie cofajcie bo w depresję wpadnę :-)

Nie krzycz głośno :P  bo z tymi głosami to jest rożnie pojawiają się i znikają :lol: :lol: :lol:

Opublikowano

:D :D ;)to ode mnie bo mam podobny wynik.żal mi się ciebie zrobiło a sam bliski depresji jestem.

Opublikowano

:)  ;)

Ja pierdzielę głos dostałem! /.../

Hmmm ... bylbym z tym ''pierdzieleniem" b. ostrożny ... bardzo  ... by nie urazić  głos oddającego ... ale rozumiem iż to jest (pierdzielenie) takie 'luźne' (by nie rzec luzackie) 'podejście' do siebie/swojej osoby  ... ;)  ;)  :)

Dzisiaj Paweł zakończy te wasze męki :D .Błędem było ustalenie tak długiego terminu na głosowanie.No ale w przyszłości będziemy już cwani.PK

Ano , Piotrze,  "zakończy"...  czyli finał ... ale  myślę  iż błędem nie był "długi:termin" .... pozwoliło 'pogadać'  (no popitolić)  na luzie choć wydawać by się mogło , że 'emocje'....' emocje' też dawało się zauważyć mimo że zabawa (taka Nasza) .... "na przyszłość" ; życzyłbym Wam (sobie w szczególności) takiej samej jeśli nie 'lepszej' (w najwyższym tego słowa znaczeniu) 'zabawy' ... moim zdaniem integrującej zabawy .

Wam za wszystko co powyżej żeście ..... ;SZACUN i .... dziękuję  ....  też się 'bawiłem' i  emocjonowałem  :)  ;) ;)  ;)  ;)  

Opublikowano

Zamykam ankietę.

Miło mi ogłosić:

Debiutant 2016r:

Ewunia      15 głosów

PawelKS3  15 głosów

Tytuł Pszczelarza Roku 2016:

Robi_Robson  20 głosów

piotrpodhale   13 głosów

Gratuluję. Zajmuję. Chwilę potrwa praca nad ikonkami.

Opublikowano

A ja śliznołem się o pudło, pierwsze miejsce niemianowane najgorsze :(, no ale cóż w przyszłym roku wapniaki odchodzą do lamusa to może i uda się coś ugrać 2smiejsie.gif

Również gratuluję zwycięzcom 2puchar.gif

Tylko jak robimy z tą moja nagrodą dla debiutanta rżniemy na pół :D

Opublikowano

na zadymiacza to Daro jest bezkonkurencyjny :D

Ale nam fajne to forum wyszło ;) , Nowotnika pewnie szlag trafia, a te jego aktykuły w pasiece ble ble ble przypomina mi trochę Trybinskiego o wszystkim i o niczym, lanie wody

Opublikowano

A ja śliznołem się o pudło, pierwsze miejsce niemianowane najgorsze :(, no ale cóż w przyszłym roku wapniaki odchodzą do lamusa to może i uda się coś ugrać 2smiejsie.gif

Również gratuluję zwycięzcom 2puchar.gif

Tylko jak robimy z tą moja nagrodą dla debiutanta rżniemy na pół :D

Nie ma takiej potrzeby :) Nie obraź się, ale po co mi pół ula, ha ha.Wiesz ,że ja zaczynam i mam warszawiaki więc nie chcę bynajmniej na razie innego ula. Dlatego swoją część przekazuję dla Pawła.
Opublikowano

Słowian masz cały rok żeby się wykazać w problemach pszczelarzy :D

Tobie to tylko orgie w głowie :lol:

Opublikowano

Coś się debiutantka rżnięcia przeraziła  ale  życiu pszczelarza jak jedno przerżniesz to robi się dwa.

Zapamiętam :D :D :D

Opublikowano

Ewa!!! Ciebie również jakoś zaspokoimy tfu..nagrodzimy! :D

Zaspokojona jestem :P a nagroda to wasze uznanie ;)

Opublikowano

No i się narobiło ;)

Nie wyrywajcie się tak z nagradzaniem Ewuni, bo to ja pierwszy powinienem ją nagrodzić :D

Dziękuje bardzo wszystkim za głosy.

Pszczelarz roku, jak wytrzeźwieje/ochłonie po przyswajaniu wiedzy, to niech mi podpowie jakie trunki preferuje.

Ps. Ide gotować obiad, bo chyba potomstwo głodne :)

Opublikowano

No i się narobiło ;)

Nie wyrywajcie się tak z nagradzaniem Ewuni, bo to ja pierwszy powinienem ją nagrodzić :D

Dziękuje bardzo wszystkim za głosy.

Pszczelarz roku, jak wytrzeźwieje/ochłonie po przyswajaniu wiedzy, to niech mi podpowie jakie trunki preferuje.

Ps. Ide gotować obiad, bo chyba potomstwo głodne :)

Zależy o którego ci chodzi Piotra czy Roberta? Bo Robert to nawet nie wie ,że został Pszczelarzem Roku :rolleyes: . Siedzi chłopak na tej konferencji w Pszczelej Woli ,mam nadzieje ,że podzieli się z nami tą wiedzą. :D :D

Opublikowano

Robert miał od początku taką przewagę, że mógł być spokojny.

Na początku myślałem o jednej flaszce ale Piotr to tak fajny gość, że z przyjemnością mu sprezentuję buteleczkę :)