Bohtyn Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Z okazji 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, najlepsze życzenia pomyślności dla Wszystkich Polskich Pszczelarek i Pszczelarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 https://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201811/1541535531_3DrJbo.mp4h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Tutaj gest litewskich maszynistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohtyn Opublikowano 10 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Pięknie. !!! Więcej prosimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek11 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Z okazji 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, najlepsze życzenia pomyślności dla Wszystkich Polskich Pszczelarek i Pszczelarzy. Mnie jeszcze trochę do setki brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Mnie jeszcze trochę do setki brakuje Można i kilka setek w jeden wieczór Mnie też do setki brakuje , ale najstarsza Córka dziś obchodzi ćwierćwiecze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek11 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Można i kilka setek w jeden wieczór Mnie też do setki brakuje , ale najstarsza Córka dziś obchodzi ćwierćwiecze Jak świętować to świętować 100 lecie jest raz na sto lat , więc trzeba uczcić godnie A u Ciebie to jeszcze jest podwójna okazja do świętowania Zresztą ja też mam syna Marcina i dzisiaj też jego święto Pozdrawiam w Świątecznym nastroju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAZI Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Jak świętować to świętować 100 lecie jest raz na sto lat , więc trzeba uczcić godnie A u Ciebie to jeszcze jest podwójna okazja do świętowania Zresztą ja też mam syna Marcina i dzisiaj też jego święto Pozdrawiam w Świątecznym nastroju Tadek nie chcę Cię martwić ale za kolejne 100 lat 100-lecia nie będzie :-) Wszystkiego najlepszego dla Polaków. Oby nasz naród nigdy więcej nie musiał walczyć o wolność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kri Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 mój syn też dzisiaj świętuje urodziny..26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xpand Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Tutaj spot od Polskiej Fundacji Narodowej, z Melem Gibsonem w roli głównej. Bardzo istotna sprawa - projekcja swoich racji, historii, którą mogą usłyszeć i zrozumieć ludzie z innych krajów. (można ustawić polskie napisy) Tutaj Mazurek Dąbrowskiego wykonywany przez chór japoński w japońskiej TV. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 u Ciebie to jeszcze jest podwójna okazja do świętowania Zrobiła się potrójna okazja . Siostra urodziła wczoraj córkę Maję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek11 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Zrobiła się potrójna okazja . Siostra urodziła wczoraj córkę Maję Po będziesz miał i pszczółkę Maję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 będziesz miał i pszczółkę Maję No tak jakby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohtyn Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Pogoda się stabilizuje, zaczyna sprzyjać naszym pszczółkom i nam pszczelarzom pewnie też. Więc czas ogłosić i zorganizować "Pszczelarską studniówkę". Ja sobie życzę i chcę, żeby moje pszczoły następnych lotów dokonały za równe 100 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bohtyn Opublikowano 30 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Jak ten czas leci ???? Znów czas ogłosić; " Pszczelarską studniówkę ". Jak ja nie przypomnę to kto ??? Przy okazji sto lat: Andrzejom i innym solenizantom. Dziś lanie wosku, czyli : sto dni do wiosennych oblotów naszych pszczółek. Oby Wszyscy doczekali. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zdzich123 Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 Jak lać to dzisiaj -nie w przyszłym roku , że miał 150 z ula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpodhale Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 6 godzin temu, Bohtyn napisał: Jak ten czas leci ???? Znów czas ogłosić; " Pszczelarską studniówkę ". Jak ja nie przypomnę to kto ??? Przy okazji sto lat: Andrzejom i innym solenizantom. Dziś lanie wosku, czyli : sto dni do wiosennych oblotów naszych pszczółek. Oby Wszyscy doczekali. Oby oby wszyscy doczekali i ze stu dni nie zrobiło się 150? PK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi