Bohtyn Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Z okazji 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, najlepsze życzenia pomyślności dla Wszystkich Polskich Pszczelarek i Pszczelarzy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 https://img8.demotywatoryfb.pl//uploads/201811/1541535531_3DrJbo.mp4h Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Tutaj gest litewskich maszynistów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohtyn Posted November 10, 2018 Author Share Posted November 10, 2018 Pięknie. !!! Więcej prosimy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted November 10, 2018 Share Posted November 10, 2018 Z okazji 100 rocznicy odzyskania przez Polskę niepodległości, najlepsze życzenia pomyślności dla Wszystkich Polskich Pszczelarek i Pszczelarzy. Mnie jeszcze trochę do setki brakuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 Mnie jeszcze trochę do setki brakuje Można i kilka setek w jeden wieczór Mnie też do setki brakuje , ale najstarsza Córka dziś obchodzi ćwierćwiecze 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 Można i kilka setek w jeden wieczór Mnie też do setki brakuje , ale najstarsza Córka dziś obchodzi ćwierćwiecze Jak świętować to świętować 100 lecie jest raz na sto lat , więc trzeba uczcić godnie A u Ciebie to jeszcze jest podwójna okazja do świętowania Zresztą ja też mam syna Marcina i dzisiaj też jego święto Pozdrawiam w Świątecznym nastroju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAZI Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 Jak świętować to świętować 100 lecie jest raz na sto lat , więc trzeba uczcić godnie A u Ciebie to jeszcze jest podwójna okazja do świętowania Zresztą ja też mam syna Marcina i dzisiaj też jego święto Pozdrawiam w Świątecznym nastroju Tadek nie chcę Cię martwić ale za kolejne 100 lat 100-lecia nie będzie :-) Wszystkiego najlepszego dla Polaków. Oby nasz naród nigdy więcej nie musiał walczyć o wolność. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kri Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 mój syn też dzisiaj świętuje urodziny..26 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xpand Posted November 11, 2018 Share Posted November 11, 2018 Tutaj spot od Polskiej Fundacji Narodowej, z Melem Gibsonem w roli głównej. Bardzo istotna sprawa - projekcja swoich racji, historii, którą mogą usłyszeć i zrozumieć ludzie z innych krajów. (można ustawić polskie napisy) Tutaj Mazurek Dąbrowskiego wykonywany przez chór japoński w japońskiej TV. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 u Ciebie to jeszcze jest podwójna okazja do świętowania Zrobiła się potrójna okazja . Siostra urodziła wczoraj córkę Maję 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daro Posted November 12, 2018 Share Posted November 12, 2018 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tadek11 Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 Zrobiła się potrójna okazja . Siostra urodziła wczoraj córkę Maję Po będziesz miał i pszczółkę Maję Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi_Robson Posted November 13, 2018 Share Posted November 13, 2018 będziesz miał i pszczółkę Maję No tak jakby Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohtyn Posted November 16, 2018 Author Share Posted November 16, 2018 Pogoda się stabilizuje, zaczyna sprzyjać naszym pszczółkom i nam pszczelarzom pewnie też. Więc czas ogłosić i zorganizować "Pszczelarską studniówkę". Ja sobie życzę i chcę, żeby moje pszczoły następnych lotów dokonały za równe 100 dni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bohtyn Posted November 30, 2019 Author Share Posted November 30, 2019 Jak ten czas leci ???? Znów czas ogłosić; " Pszczelarską studniówkę ". Jak ja nie przypomnę to kto ??? Przy okazji sto lat: Andrzejom i innym solenizantom. Dziś lanie wosku, czyli : sto dni do wiosennych oblotów naszych pszczółek. Oby Wszyscy doczekali. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zdzich123 Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 Jak lać to dzisiaj -nie w przyszłym roku , że miał 150 z ula 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piotrpodhale Posted November 30, 2019 Share Posted November 30, 2019 6 godzin temu, Bohtyn napisał: Jak ten czas leci ???? Znów czas ogłosić; " Pszczelarską studniówkę ". Jak ja nie przypomnę to kto ??? Przy okazji sto lat: Andrzejom i innym solenizantom. Dziś lanie wosku, czyli : sto dni do wiosennych oblotów naszych pszczółek. Oby Wszyscy doczekali. Oby oby wszyscy doczekali i ze stu dni nie zrobiło się 150? PK 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts