Beeman Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam. Czy aby nastepne forum sie zamknelo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Być może przebudowa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xpand Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) Tak, dudi pisał, że TM zmyka forum, nawet był temat o zamknięciu jego forum. Pisałem tam o pasiekapszczelarska.pl, może się ktoś nowy pojawi. Sklepu z matkami i sprzętem pszczelarskim też nie ma. Może TM się przebranżowił, a może matki sprzedaje telefonicznie? Pewnie dudi coś więcej wie, ale nie wiem czy zagląda tutaj Edytowane 19 Czerwca 2019 przez Xpand Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wstyd się przyznać ,Tomek zrobił mnie tam kiedyś moderatorem , a ja od bardzo dawna nawet tam nie zaglądnąłem .Z TM i z Dudim nie pamiętam kiedy ostatnio rozmawiałem.Pszczoły (i ptaki ) tak wypełniają mi każdą chwilę , że nawet u nas na forum jestem tylko w przelotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 Wstyd się przyznać ,Tomek zrobił mnie tam kiedyś moderatorem , a ja od bardzo dawna nawet tam nie zaglądnąłem . Z TM i z Dudim nie pamiętam kiedy ostatnio rozmawiałem. Pszczoły (i ptaki ) tak wypełniają mi każdą chwilę , że nawet u nas na forum jestem tylko w przelotach Robert nie wkurzaj mnie...bo i my zamkniemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tikcop Opublikowano 21 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2019 e tam, jakieś musi być obiektywnie lepsze otwarte fora, nie musowo się rejestrować aby poczytać, znikło to znikło, nie ma co łez ronić zamknięta grupa prędzej czy później się wykoleja, brak czynnika kontrolnego, zewnętrznego, bo klakiery wewnętrzne raczej nie postawią się na ewidentną głupotę "wodza", któren ich prędzej wywali z tej grupki niż poweźmie samorefleksję historia powszechna ludzkości to potwierdza 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadek11 Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Robert nie wkurzaj mnie...bo i my zamkniemy... No właśnie co Administrator z tego ma ? jak nie prowadzi jakiejś działalności gospodarczej związanej z tematyką forum lub nie zbiera "cegiełek" czy " słoików" za wyróżnienie kogoś kolorem trzcinki To przecież wtedy same koszty i jakaś tam odpowiedzialność Co do forum Miodka to zagadka , dlaczego znikło ? Niby biznes przy okazji jakiś miał , ale może za słaby ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemini Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 Najwidoczniej cel, dla którego zostało założone został zrealizowany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 22 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 No właśnie co Administrator z tego ma ? jak nie prowadzi jakiejś działalności gospodarczej związanej z tematyką forum lub nie zbiera "cegiełek" czy " słoików" za wyróżnienie kogoś kolorem trzcinki To przecież wtedy same koszty i jakaś tam odpowiedzialność ..... Tadeusz - ma frajdę, ze coś co zostało stworzone działa , ludzie odwiedzają, wymieniają się wiedzą... A że są koszty - na razie dajemy radę - może jakaś reklama kiedyś wpadnie, to pokryje wydatki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robi_Robson Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 (edytowane) W dniu 21.06.2019 o 22:19, Paweł napisał: Robert nie wkurzaj mnie...bo i my zamkniemy... Ty przypadkiem tam na zachodzie nie skumałeś się z "cia...tymi" ? Bo piszesz jak terrorysta Edytowane 23 Stycznia 2020 przez daro obraźliwe określenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro Opublikowano 26 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2019 Allach Akbbar ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrpodhale Opublikowano 14 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 zamknięta grupa prędzej czy później się wykoleja, brak czynnika kontrolnego, zewnętrznego, bo klakiery wewnętrzne raczej nie postawią się na ewidentną głupotę "wodza", któren ich prędzej wywali z tej grupki niż poweźmie samorefleksję historia powszechna ludzkości to potwierdza "Święto prowda",nikt lepiej by tego nie opisał jak to się kręci.PK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi