Xpand Posted June 19, 2019 Posted June 19, 2019 (edited) Tak, dudi pisał, że TM zmyka forum, nawet był temat o zamknięciu jego forum. Pisałem tam o pasiekapszczelarska.pl, może się ktoś nowy pojawi. Sklepu z matkami i sprzętem pszczelarskim też nie ma. Może TM się przebranżowił, a może matki sprzedaje telefonicznie? Pewnie dudi coś więcej wie, ale nie wiem czy zagląda tutaj Edited June 19, 2019 by Xpand Quote
Robi_Robson Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Wstyd się przyznać ,Tomek zrobił mnie tam kiedyś moderatorem , a ja od bardzo dawna nawet tam nie zaglądnąłem .Z TM i z Dudim nie pamiętam kiedy ostatnio rozmawiałem.Pszczoły (i ptaki ) tak wypełniają mi każdą chwilę , że nawet u nas na forum jestem tylko w przelotach Quote
Paweł Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 Wstyd się przyznać ,Tomek zrobił mnie tam kiedyś moderatorem , a ja od bardzo dawna nawet tam nie zaglądnąłem . Z TM i z Dudim nie pamiętam kiedy ostatnio rozmawiałem. Pszczoły (i ptaki ) tak wypełniają mi każdą chwilę , że nawet u nas na forum jestem tylko w przelotach Robert nie wkurzaj mnie...bo i my zamkniemy... Quote
Tikcop Posted June 21, 2019 Posted June 21, 2019 e tam, jakieś musi być obiektywnie lepsze otwarte fora, nie musowo się rejestrować aby poczytać, znikło to znikło, nie ma co łez ronić zamknięta grupa prędzej czy później się wykoleja, brak czynnika kontrolnego, zewnętrznego, bo klakiery wewnętrzne raczej nie postawią się na ewidentną głupotę "wodza", któren ich prędzej wywali z tej grupki niż poweźmie samorefleksję historia powszechna ludzkości to potwierdza 4 Quote
Tadek11 Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Robert nie wkurzaj mnie...bo i my zamkniemy... No właśnie co Administrator z tego ma ? jak nie prowadzi jakiejś działalności gospodarczej związanej z tematyką forum lub nie zbiera "cegiełek" czy " słoików" za wyróżnienie kogoś kolorem trzcinki To przecież wtedy same koszty i jakaś tam odpowiedzialność Co do forum Miodka to zagadka , dlaczego znikło ? Niby biznes przy okazji jakiś miał , ale może za słaby ? 1 Quote
Gemini Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 Najwidoczniej cel, dla którego zostało założone został zrealizowany. 1 Quote
Paweł Posted June 22, 2019 Posted June 22, 2019 No właśnie co Administrator z tego ma ? jak nie prowadzi jakiejś działalności gospodarczej związanej z tematyką forum lub nie zbiera "cegiełek" czy " słoików" za wyróżnienie kogoś kolorem trzcinki To przecież wtedy same koszty i jakaś tam odpowiedzialność ..... Tadeusz - ma frajdę, ze coś co zostało stworzone działa , ludzie odwiedzają, wymieniają się wiedzą... A że są koszty - na razie dajemy radę - może jakaś reklama kiedyś wpadnie, to pokryje wydatki 2 Quote
Robi_Robson Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 (edited) W dniu 21.06.2019 o 22:19, Paweł napisał: Robert nie wkurzaj mnie...bo i my zamkniemy... Ty przypadkiem tam na zachodzie nie skumałeś się z "cia...tymi" ? Bo piszesz jak terrorysta Edited January 23, 2020 by daro obraźliwe określenie 2 Quote
piotrpodhale Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 zamknięta grupa prędzej czy później się wykoleja, brak czynnika kontrolnego, zewnętrznego, bo klakiery wewnętrzne raczej nie postawią się na ewidentną głupotę "wodza", któren ich prędzej wywali z tej grupki niż poweźmie samorefleksję historia powszechna ludzkości to potwierdza "Święto prowda",nikt lepiej by tego nie opisał jak to się kręci.PK Quote
Recommended Posts