manio Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 zmarł założyciel i właściciel forum Ambrozja. Pokój jego duszy. http://forum.pasiekaambrozja.pl/viewtopic.php?f=16&t=23071&view=unread#unread
piotrpodhale Opublikowano 15 Lutego 2020 Opublikowano 15 Lutego 2020 NIECH ODPOCZYWA W POKOJU WIECZNYM AMEN.
joasia Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Niech odpoczywa w pokoju. Skarbnica wiedzy i dusza towarzystwa. Tylko tyle lub aż tyle. Wyrazy współczucia dla rodziny 3
Paweł Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 nie znałem, ale bardzo smutna informacja kondolencje dla rodziny, znajomych. 1
Tadek11 Opublikowano 16 Lutego 2020 Opublikowano 16 Lutego 2020 Nie znalem a widziałem jedynie na filmach na YT. Pokój jego duszy.
Brzytwiarz Opublikowano 17 Lutego 2020 Opublikowano 17 Lutego 2020 Nieznałem człowieka więc ciężko się mi wypowiadać. Sam fakt iż do dnia dzisiejszego czekam tam na rejestrację to chyba wystarczy. Niech mu ziemia lekką będzie. Amen
Tikcop Opublikowano 22 Lutego 2020 Opublikowano 22 Lutego 2020 (edytowane) Łoj tam łojtam. Skoro wszystko co ziemskie ma swój początek to ma i koniec. Forum nie wyjątek. Kiedyś miałem tam konto. Potem jakoś zblokowało się. Potem próbowałem nowe założyć. Ale autoryzacji zabrakło. To tyle. Pokój duszy zmarłego. My żyjem nadal to działajem a łule tyz bedom wypzedawać? ni to co bym kupowoł, ta tylko pytom Edytowane 22 Lutego 2020 przez tikcop
daro Opublikowano 24 Lutego 2020 Opublikowano 24 Lutego 2020 W dniu 23.02.2020 o 06:55, Quidam napisał: Panowie, forum jest miejscem publicznym. Istnieje zasada, że o zmarłych mówi się tylko dobrze lub w ogóle... Pomawianie zmarłego i zarzucanie mu , że był np. alkoholikiem - w takim miejscu jest zwyczajnym brakiem kultury i dobrego wychowania. Prowadźcie swoje dysputy za pośrednictwem PW. Szkoda, że moderator przysypia... Posty poukrywałem . Może kto znów carem mi wyjedzie . Zmarli nie mogą się bronić . Temat zamykam . Kondolencje dla rodziny lub na forum Ambrozja . Jeśli by ktoś chciał tutaj - dodać do mnie lub kogoś z administracji i zostaną zamieszczone. Przepraszam ze swej strony. 1 2
Rekomendowane odpowiedzi