Skocz do zawartości
Forum Pszczelarskie - Pasieka "Banicja"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w tytule , co sądzicie  o Pszczelarstwie w nowej szacie.

Dla mnie jest dużo gorsze.Szata graficzna do bani , tytuły rozmazane , mało czytelne , kolory takie bezpłciowe . To tylko moje odczucie .

Zawartości merytorycznej nie oceniam.

Opublikowano
6 minut temu, kubek33 napisał:

A to jak prywatna rozmowa to przepraszam...

Czemu prywatna ?

Zgadzam się z uwagą Quidam , że przyzwyczajenie jest drugą naturą , ale czasem nowe jest gorsze od starego .Okładka wygląda jakby to było czasopismo dla przedszkolaków .

Nie leży mi ta szata graficzna. Wiem , można nie kupować .

Opublikowano

Pewnie tną po kosztach , niestety wiele firm tak obecnie robi ? Drukarnie drukującą wiele czasopism specjalistycznych i lokalnych ma przejąć teraz Orlen i ruchy na rynku drukarskim są. I rotuj się kto może . 

Chociaż nie wiem jak jest w przypadku Pszczelarstwa więc poczekajmy na wyjaśnienie u źródła ? Może to tylko spekulacja ? I zmienili grafika ? ?

Opublikowano
29 minut temu, Tadek11 napisał:

Pewnie tną po kosztach , niestety wiele firm tak obecnie robi ? Drukarnie drukującą wiele czasopism specjalistycznych i lokalnych ma przejąć teraz Orlen i ruchy na rynku drukarskim są. I rotuj się kto może . 

Chociaż nie wiem jak jest w przypadku Pszczelarstwa więc poczekajmy na wyjaśnienie u źródła ? Może to tylko spekulacja ? I zmienili grafika ? ?

Niedługo przejmie hotele i restauracje, i to za bezcen gdy upadną. 

• Smutny 1
Opublikowano

Ja cenię Naczelną , ale sama niczego nie zmieni. Jest naukowcem a nie wydawcą . Szata graficzna tabloidu ni jak przystająca do pszczelarzy .Choć może , jak wszyscy nas mają z idiotów....

• Lubię 1
Opublikowano
2 godziny temu, daro napisał:

Ja cenię Naczelną , ale sama niczego nie zmieni. Jest naukowcem a nie wydawcą . Szata graficzna tabloidu ni jak przystająca do pszczelarzy .Choć może , jak wszyscy nas mają z idiotów....

Jeśli chodzi o stronę tytułową, to usunięcie ramki i rozszerzenie fotografii tytułowej jest moim zdaniem dobrym zabiegiem, odciążającym wizualnie okładkę od niepotrzebnych elementów. Tylko jednej rzeczy nie rozumiem... do tej pory kolor ramki pokrywał się z kolorem znakowania matek w danym roku. Fajne to było. Czy teraz po usunięciu tejże, tego małego "easter egga" nie będzie?

Opublikowano

To do Naczelnej . Myślę że takie uwagi i inne ktoś będzie brał pod uwagę . Ja bym brał . Być może nikt nie rokminił tego  tak jak Ty . ?

• Lubię 1