Gość Imker Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 sam bym go nie przeprosił... dla mnie gość ma dobrze beret poryty, on nie jest czasami z mundurówki ? Cytuj
CYNIG Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 ... on nie jest czasami z mundurówki ? byłbym ostrożny z takimi uogólnieniami :) Cytuj
Gość Imker Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 ja wiem wszystkich do jednego worka się nie wrzuca ale znam takich co bardzo przez taką prace zaczeli gwiazdorzyć u mnie na takich Szeryfy mówią Cytuj
Krzyżak Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 byłbym ostrożny z takimi uogólnieniami :) Tomek przecież on ma inny mundur niż Ty Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Niema co nawracać liczy się człowiek nie mundur czy beret Cytuj
Bumblebee Opublikowano 31 Grudnia 2015 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Z reguły zawsze tak jest,że w grupie na początku ktoś zaczyna wkupywać się w łaski pozostałych ,potem wypycha się na pozycję lidera a ostatnim etapem jest pozbycie się konkurencji lub jej uciszenie i dyktatura w chwale.Tylko takie osoby nie powinny zapominać,że w mauzoleum Lenin leży sam . Cytuj
Beeman Opublikowano 24 Grudnia 2017 Opublikowano 24 Grudnia 2017 Witam. Wiem ze to stary post, ale zrozumialem teraz dlaczego przez dwa lata bylem olewany na tamtym forum. Nie wiem tylko czym sobie przechlapalem ze mnie tam nie chca. Nawet nikt nie odpowiedzial na moje mejle ze nie moge sie zarejestrowac na ich forum. No ale chyba nie wielka strata. Powodzenia Cytuj
Bartek11 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 (edytowane) Wywalili i mnie z ambrozji, nie wiem za co, nie jestem aktywnym członkiem forum, czasem coś napiszę. Nie spodobała sie moja polemika z niejakim Barciakiem zobaczcie - http://www.pasiekaambrozja.pl/forum/index.php http://forum.pasiekaambrozja.pl/viewtopic.php?f=50&t=21523 Ostrzegam Was nie dajcie się naciągać i nie wpłacjcie tam żadnych pieniędzy, to oszuści i naciągacze, sprzedają tylko od siebie i siebie promują. Żenada Edytowane 14 Lipca 2018 przez Bartek11 Cytuj
daro Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 To witaj , tylko pamiętaj tu jest inaczej. Cytuj
Bartek11 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Nie jestem specjalnie aktywnym użytkownikiem forów internetowych, wolę książki ale z.duchem czasu też trzeba iść. A post zamieszczam jako ostrzeżenie dla innych naiwniaków. Cytuj
Bartek11 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Jeżeli ktoś z Was ma tam konto to zapytajcie adminów jaki punkt regulaminu złamałem, bo ja nie mogę tego zrobić. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 Ostrzegam Was nie dajcie się naciągać i nie wpłacjcie tam żadnych pieniędzy, to oszuści i naciągacze My to już od dawna wiemy . Wielu z nas (ja też) to przerabiało i płaciło za serwer . Kiedy raz się spóźniłem z haraczem dla Bogdana , to moje ogłoszenie usunął kilka minut po publikacji i napisał mi , że już nie jestem vip assistance ! I dobrze mi z tym . I wcale nie tęsknię Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 14 Lipca 2018 Autor Opublikowano 14 Lipca 2018 Jeżeli ktoś z Was ma tam konto to zapytajcie adminów jaki punkt regulaminu złamałem, bo ja nie mogę tego zrobić. Daj na luz . Ich regulamin mówi płać i cicho siedź . Nie dyskutuj z administracją . Dyskutowałeś , czym spowodowałeś jedyną możliwą i sprawiedliwą w ich mniemaniu decyzję Cytuj
Bartek11 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Moze powinienem wrzucić na luz ale nie lubię jak jakiś dupek myśli, że ze mną wygrał, bo mi zabronił dostępu. Zajmę się tym od strony prawnej, mam takie możliwości i nie odpuszczę. Kurde, jakieś zasady chyba są jeszcze na tym świecie. Cytuj
vincent vega Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 Bartek, daj spokój. Z koniem nie należy się kopać. Niech sobie żyje w błogiej świadomości, że jest tam pierwszym po B. Toż to jeszcze dzieciak - niech się wyszumi. Cytuj
Bartek11 Opublikowano 14 Lipca 2018 Opublikowano 14 Lipca 2018 To chyba nie dzieciak tylko udaje dzieciaka. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Wydaje mi się , że nic złego nie pisałeś co by zasługiwało aż na taką karę Cytuj
Bartek11 Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Też tak sądziłem, ale widocznie niejaki Barciak jest mądrzejszy. Cytuj
daro Opublikowano 15 Lipca 2018 Opublikowano 15 Lipca 2018 Nie wiesz że barciak to największa menda pszczelarstwa ? Rypie wszystko . Nie bądź car . Niczego nie wygrasz bo forum prywatne nie publiczne i tylko chodzi o trzepanie kasiory i nic wiecej. Tak czy siak , piszesz czy nie, witamy , będziemy dumni jak czytać będziesz . Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Też tak sądziłem, ale widocznie niejaki Barciak jest mądrzejszy. Nie jestem zwolennikiem Barciakowego napinania się do początkujących i podlizywania do ulubieńców albo Polbartowych super teorii w niedzielny,ciężki poranek o zimowli pszczół na 50 ramkach wlkp ale wędrując po forach pszczelarskich od 11-12 lat obserwuję że tak jest na każdym forum!. Zawsze trafi się "grupa trzymająca władzę" wzajemnie się tolerująca i popierająca.Jeśli się należy do takiej ambitnej grupy wtedy wolno ci więcej możesz wypisywać bzdury pszczelarskie,możesz wtedy zabiedzić-spaprać co roku połowę pasieki,a i tak jesteś mistrzem wzorem do naśladowania,możesz zrobić sobie 4 konta jak "sławny" ambrozyjny pisiorek i jest nadal gitara wszystko zgodne z ich regulaminem.Jeżeli jednak ośmielisz się mieć swoje zdanie nie pozwolisz sobie coś wmawiać,albo jesteś zwyczajnie mądrzejszy wtedy kończy się poklepywanie,natychmiast jesteś persona non grata, hejter i łamiesz regulamin forum.Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego PK. Cytuj
Bartek11 Opublikowano 17 Lipca 2018 Opublikowano 17 Lipca 2018 Dziękuję Piotrze za wyjaśnienie zawiłości for internetowych i dobre słowo. Nie rozumiem tylko, po co ludzie tak się zachowują, dla mnie to bez sensu. A barciakowi wypadałoby podziękować osobiście ale ręki na toto szkoda;). Pozdrawiam wszystkich i znikam. Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 18 Lipca 2018 Autor Opublikowano 18 Lipca 2018 Pozdrawiam wszystkich i znikam. Tylko nie znikaj na zbyt długo Cytuj
Kosut Opublikowano 18 Lipca 2018 Opublikowano 18 Lipca 2018 Widzę że większość zarobiona teraz i pisać nie ma czasu- Robert też rzadko zaglądasz ale juz niedługo i będzie po sezonie to forum ożyje. Emil chyba też żniwa zaczął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi