Paweł Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Czy ktoś ma jakieś informacje czy takowa aplikacja pod windows istnieje? Nie ukrywam, że z laptopem prawie się nie rozstaję, więc taki program by mi się przydał. Chodzi konkretnie o możliwość wpisywania danych danej rodziny typu matka, czerwienie, ramki , leczenie itp. Widziałem w necie program online rosyjskojęzyczny - a czy cos takiego jest w naszym? Cytuj
piotrpodhale Opublikowano 17 Lipca 2016 Opublikowano 17 Lipca 2016 Może takie coś się nada. System kontroli pasiekiPobierz plik 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 (edytowane) Może takie coś się nada. System kontroli pasiekiPobierz plik Dzięki Piotr - o coś takiego mi chodzi. Ale wywala mi błąd - zrzut ekranu: http://scr.hu/1nja/kh8h4 Już mam - stworzyłem "ręcznie" katalog Bartnik i poszło. Edytowane 17 Lipca 2016 przez Paweł Problem rozwiązany Cytuj
Paweł Opublikowano 31 Lipca 2016 Autor Opublikowano 31 Lipca 2016 Może takie coś się nada. System kontroli pasiekiPobierz plik Czy ktos korzysta z tego programu? Nie pokazuje mi wszystkich notatek Cytuj
daron6 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 no właśnie, też chciałem w tym programie zapisywać wszelkie przeglądy itp. ale okazało się, że aby zobaczyć co napisałem trzeba znać datę kiedy to pisałem, a wszystkie notatki są puste. To bez sensu kompletnie. Skąd mam pamiętać kiedy coś zapisywałem. Szkoda, że program okazał się porażką. Cytuj
Tadek11 Opublikowano 31 Lipca 2016 Opublikowano 31 Lipca 2016 Wydaje mi się że nie ma obecnie godnego uwago programu bezpłatnego , a te płatne których wersje domo przeglądałem zawierają dużo niepotrzebnych informacji do wypełnienia i okien albo innych utrudnień i w sumie niewiele pomogą w codziennej pracy pszczelarza. A jeżeli już ktoś ma kilkadziesiąt uli i się gubi w notatkach to oprócz tak zwanych kart ulowych można sobie w excelu zrobić odpowiedni dla siebie układ i zapisywać tylko potrzebne informacje a nie takie co sobie wymyślił programista najczęściej w ogóle nie mający pojęcia o prowadzeniu pasieki i jakie informacje są istotne do zapisania dla pszczelarza jak chociażby program Pasieka 2004 Pana Stachury. Pozdrawiam Tadek 2 Cytuj
Paweł Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Wydaje mi się że nie ma obecnie godnego uwago programu bezpłatnego , a te płatne których wersje domo przeglądałem zawierają dużo niepotrzebnych informacji do wypełnienia i okien albo innych utrudnień i w sumie niewiele pomogą w codziennej pracy pszczelarza. A jeżeli już ktoś ma kilkadziesiąt uli i się gubi w notatkach to oprócz tak zwanych kart ulowych można sobie w excelu zrobić odpowiedni dla siebie układ i zapisywać tylko potrzebne informacje a nie takie co sobie wymyślił programista najczęściej w ogóle nie mający pojęcia o prowadzeniu pasieki i jakie informacje są istotne do zapisania dla pszczelarza jak chociażby program Pasieka 2004 Pana Stachury. Pozdrawiam Tadek To prawda - zainstalowalem teraz Pasieka 2004 - podoba mi się. Wysłalem maila z prosbą o informacje o licencji. 1 Cytuj
Paweł Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Jednak Pasieka 2004 spełnia moje oczekiwania jako początkującego pszczelarza. Dziękuję Tadeusz i Darek! Cytuj
daron6 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Paweł, możesz dać link do pasieki 2004? Cytuj
Paweł Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Paweł, możesz dać link do pasieki 2004? znalazłem go tutaj: http://wms.mat.agh.edu.pl/~stachura/pasieka.zip Cytuj
daron6 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Opublikowano 3 Sierpnia 2016 Dzięki Paweł , a jak tam sprawa rejestracji? Dostałeś odpowiedz? Cytuj
Paweł Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2016 Dzięki Paweł , a jak tam sprawa rejestracji? Dostałeś odpowiedz? Nie ma za co Na razie nie mam odpowiedzi od autora:( Cytuj
daron6 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Jak tam sprawa rejestracji? Dostałeś jakąś odpowiedz? Ja czekam i nic. Boję się zapisywać dane aby po miesiącu program nie zablokował się. Cytuj
Turqs Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 Szukam prostej aplikacji do hodowli matek. Padl mi telefon na którym używałem sprawnego terminarza. lecz nie pamiętam jego nazwy i nie mogę tej aplikacji teraz znaleźć. Poniżej zamieszcze scrina znalezionego w sieci. Może ktoś z Was ma ja zainstalowana i poda mi dokladna nazwę aplikacji? Cytuj
Robi_Robson Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 8 godzin temu, Turqs napisał: Szukam prostej aplikacji do hodowli matek. Jeśli ma być prosta , to może kartka , ołówek i kalendarzyk ? 2 Cytuj
Turqs Opublikowano 11 Marca 2021 Opublikowano 11 Marca 2021 2 godziny temu, Robi_Robson napisał: Jeśli ma być prosta , to może kartka , ołówek i kalendarzyk ? To może na emeryturze jak będzie mniej na głowie ; ) 1 Cytuj
Bohtyn Opublikowano 12 Marca 2021 Opublikowano 12 Marca 2021 17 godzin temu, Turqs napisał: To może na emeryturze jak będzie mniej na głowie ; ) Taaak - na emeryturze dopiero wtedy zobaczysz ile będzie na głowie.? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi